کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان
آیا میشود نقطه ضعفمان تبدیل به نقطه قوت ما شود؟
معرفی کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان
کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان، نوشته محمد رازی، توسط نشر سنجاق منتشر شده است. این اثر باتکیهبر تجربهی زیستهی نویسنده و مطالعات گسترده در حوزهی لکنت زبان، به بررسی این عارضه و راهکارهای درمانی آن میپردازد. نویسنده که خود سالها با لکنت دستوپنجه نرم کرده، تلاش کرده است تا با ارائهی یک مسیر ۱۲مرحلهای، راهنمایی جامع برای درمان لکنت بهویژه در بزرگسالان ارائه دهد. این کتاب با زبانی روشن، هم به ماهیت لکنت و عوامل مؤثر بر آن میپردازد هم تمریناتی عملی و توصیههایی برای بهبود گفتار ارائه میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان اثر محمد رازی
کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان، نوشتهی محمد رازی، اثری است که با تمرکز بر درمان لکنت در نوجوانان و بزرگسالان تدوین شده است. این کتاب با الهام از تجربهی شخصی نویسنده و جمعآوری اطلاعات و تمرینهای عملی، بهدنبال ارائهی راهی قابلفهم و اجرایی برای افرادی است که سالها با لکنت زبان درگیر بودهاند. این کتاب شامل ۱۲ قدم است که هر قدم به یکی از جنبههای شناخت، پذیرش، اصلاح باورها، تمرین و تثبیت گفتار روان میپردازد.
محمد رازی در ابتدا به تفاوتهای کتابهای موجود در این حوزه اشاره کرده و تلاش کرده است تا هم به ماهیت لکنت و هم به تمرینهای کاربردی بپردازد. کتاب با بخشهایی ویژه برای خانوادهها و اطرافیان افراد دارای لکنت آغاز میشود تا نقش حمایت و درک آنها را برجسته کند. سپس با ورود به مباحث علمی و تمرینات عملی، خواننده را گامبهگام در مسیر درمان همراهی میکند. کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان هم برای افراد دارای لکنت، هم برای خانوادهها و درمانگران منبعی مفید است.
خلاصه کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان
کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان با هدف ارائهی یک مسیر روشن و مرحلهبهمرحله برای درمان لکنت تدوین شده است. محمد رازی ابتدا با شرح تجربهی شخصی خود و مشکلات رایج افراد دارای لکنت، فضای همدلی و اعتماد را ایجاد میکند. سپس با نقد رویکردهای رایج در درمان لکنت، بر اهمیت شناخت ماهیت این عارضه و اصلاح باورهای اشتباه تأکید میکند. در قدمهای ابتدایی، پذیرش لکنت و کنارگذاشتن پنهانکاری بهعنوان نقطهی شروع درمان معرفی میشود. پس از آن، کتاب به شناسایی و حذف باورهای نادرست دربارهی لکنت میپردازد؛ باورهایی که اغلب مانع پیشرفت درمان میشوند.
در ادامه، مباحث علمی مرتبط با ماهیت لکنت، تفاوت آن با شبهلکنت و نقش عوامل روانی و شرطیشدن در شکلگیری این عارضه بررسی شده است. تمرکز بخشهای بعدی کتاب بر تمرینات عملی و تدریجی است. تمرینات مقدماتی برای آمادهسازی اندامهای گفتاری و تمرینات اصلی برای مواجهه با موقعیتهای ترسآور و تثبیت گفتار روان ارائه شدهاند. نقش خانواده، حمایت اطرافیان و ارتباط با راهنما و گروه درمان نیز بهعنوان عوامل کلیدی در موفقیت درمان مطرح شده است. در گامهای پایانی، اصلاح دیدگاههای آسیبدیده، تقویت عزتنفس و دستیابی به آرامش درونی بهعنوان بخشهای مهم فرایند درمان معرفی شدهاند. محمد رازی تأکید کرده است که درمان لکنت یک روند تکاملی و تدریجی است و با پایبندی به قدمها و تمرینات، میتوان به گفتاری روان و اعتمادبهنفسی بیشتر دست یافت.
چرا باید کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب تجربهی زیسته و دانش علمی، تصویری واقعی و ملموس از چالشهای افراد دارای لکنت زبان ارائه میدهد. ساختار مرحلهبهمرحلهی کتابْ مسیر درمان را شفاف و قابلاجرا میکند و با تمرکز بر اصلاح باورها و تمرینات عملی، به مخاطب کمک میکند تا موانع ذهنی و عملی درمان را شناسایی کند و پشتسر بگذارد. همچنین توجه ویژه به نقش خانواده و اطرافیان، این اثر را به منبعی جامع برای افزایش آگاهی و همدلی تبدیل کرده است. کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان هم راهکارهایی برای بهبود گفتار ارائه میدهد، هم به تقویت عزتنفس و آرامش ذهنی افراد دارای لکنت میپردازد.
خواندن کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن این کتاب به افرادی که با لکنت زبان درگیر هستند، بهویژه نوجوانان و بزرگسالان، پیشنهاد میشود. همچنین برای خانوادهها و اطرافیان افراد دارای لکنت و کسانی که بهدنبال افزایش آگاهی دربارهی ماهیت و درمان لکنت هستند، مفید است.
بخشی از کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان
«به عنوان فردی که خودش هم ۱۵ سال لکنت داشته میتوانم بگویم گفتار شما روانتر از آن چیزی میشود که فکرش را میکنید و حتی از افرادی که هیچ مسئلهای در صحبتکردن ندارند هم میتوانی بهتر صحبت کنی.
«دوازده قدم» همان مسیری هست که من و هزاران نفر را به گفتار روان رساند.
این کتاب ماحصل مطالعه اکثر کتب این حوزه و برپایه تجربه زیسته نگاشته شده است.
دوست عزیز؛ با اطمینان کامل قدم در راه درمان بگذار...
در هرقدم به جواب سوالهای چندین و چند سالهات میرسی که فکر میکردی پاسخی ندارد و یا فکر میکردی فقط خودت با این چالش روبرو هستی!»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دوازده قدم درمان لکنت زبان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دوازده قدم درمان لکنت زبان |
| حجم فایل کتاب: | ۹.۶۴ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۲۳۳۵۲۸۲ |
| تعداد صفحهها: | ۲۵۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۵۰۰۰۰ تومان |

کتاب بسیار عالی و کاربردی و شروعی از تجارب زیسته و تکمیل با علم و به معنای واقعی قدم به قدم همراه درمانجو
کتاب انسجام دارد ار لحاظ علمی هم بار خودشو بسته به عنوان که لکنت داره و پذیرش در آن داره از خواندن کتاب لذت بردم فقط سوالی که می شود پرسید نسبت به گروه یا همان محیط آزمایشگاهی است گه...بیشتر
به عنوان یک گفتاردرمانگر نظر میدم یه بخش هایی رو می خونم می بینم نظرش خیلی بی منطق و بر اساس گفته های قدیمی و شایعه هاست (یا شاید برداشت شخصی ) یه بخش هایی اما علمی هست و درسته... برای من...بیشتر
من چطور میتونم نویسنده کتاب رو پیدا کنم کاش یه نفر بتونه کمکم کنه
چچ