کتاب پایان جامعه، آغاز جمع
معرفی کتاب پایان جامعه، آغاز جمع
کتاب پایان جامعه، آغاز جمع ترجمهٔ مسلم صلحی راد و افشین نیکبخت و محمدرضا مالکی بروجنی و حسین حاج محمدی است. انتشارات دانشگاه باقرالعلوم (ع) این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب پایان جامعه، آغاز جمع
کتاب پایان جامعه، آغاز جمع دربردارندهٔ مقالاتی دربارهٔ اندیشهٔ برونو لاتور، اندیشمند و نظریهپرداز فرانسوی است. برونو لاتور پس از توماس کوهن بانفوذترین محقق علم و جامعه در طول پنجاه سال گذشته است. همچون کوهن تأثیرگذارترین نوشتههای لاتور پیش از آنکه علمی باشند، فلسفیاند. سبک نوشتاری، محل تمرکز و مفاهیم او مورد علاقهٔ طیف گستردهای از مخاطبان بوده و برای او اعتباری از فضای فکری به ارمغان آورده است. او در همه آثار خود به بررسی ماهیت «امر اجتماعی» توجه کرده است؛ البته آن را نه به مفهومی علمی (اجتماعی)، بلکه همچون ایده فلسفی و مردمروششناختی در نظر گرفته است. تفاوت میان نظریه اجتماعی اخذ شده از مردمروششناسی و نظریه جامعهشناختی ممکن است به تبیین تأثیر گسترده نظریات لاتور کمک کند. به اجمال، مردمروششناسی به شرح روایتهایی میپردازد که مردم به زندگی و فعالیتهای معناساز خود نسبت میدهند؛ مردمروششناسی، ملزومات روششناختی یا نظری، چشماندازهای علی و علمی و فرضیات مربوط به کیفیت زندگی اجتماعی در جامعهشناسی را به مثابه اقدامی علمی به رسمیت نمیشناسد.
دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پی رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۳ و با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزهٔ علمیهٔ قم به منظور بالابردن سطح آگاهیهای سیاسی طلاب در زمینههای جهان اسلام، ایران و روابط بینالملل شروع به کار کرد. آموزش و پژوهش علوم انسانی دینی، به گونهای که پاسخگوی الزامات عصر ما باشد، به عنوان مأموریت اساسی این دانشگاه قرار گرفت. از آنجا که نقش بی بدیل و حیاتی پژوهشهای بنیادی و کاربردیِ مبتنی بر مبانی اسلامی (فلسفی، کلامی، فقهی و...)، در تولید علم دینی و سیاستگذاری جامعنگر و معطوف به نیازهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه، امری بدیهی و انکارناپذیر است، انتشارات دانشگاه باقرالعلوم آمادهسازی و انتشار محتویات آموزشی و پژوهشی را بر عهده گرفته است.
خواندن کتاب پایان جامعه، آغاز جمع را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران فلسفه پیشنهاد میکنیم.
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۴۲۳ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۴۲۳ صفحه