٪۷۰
معرفی کتاب الفبای کامیابی
«الفبای کامیابی» کتابی است از مینا گلبازخانیپور و حمیدرضا غلامرضایی که پروفسور باهر نیز مقدمهای بر آن نوشتهاست.
موضوع این اثر بهکارگیری کلمات مثبت برای داشتن ذهن و به دنبال آن زندگی مثبت است.
دراز مقدمه چنین می خوانید:
الفبا، به خودی خود بنمایهی کلامند؛ البته، کلمات هم نقشی مهم ایفا میکنند. با هر حرفی، هم میتوان واژهی مثبت ساخت و هم منفی. برای مثال حرف «ب» میتواند کلمات مثبتی مانند: بهار، بهروز، بابا، باور و... بیافریند و هم کلمات منفی مانند: بدبخت، بیچاره، بد و... بسازد.
کتاب حاضر، برگرفته از منابع غنی کهن ایران مطابق (فهرست منابع) و چند مقالهی ارزشمند لاتین در زمینهی کامیابی و موفقیت است.
در این کتاب، با استفاده از حروف الفبا که آغازگر کلمات مثبت هستند، مراتبی از کامیابی و موفقیت، رمزگردانی شده است، سپس برای هر یک از حروف، کلیدواژهی کامیابی در نظر گرفته شده و با راهکارهای موثر در مورد آن توضیح داده شده است.
در این کتاب، طبقهبندی حروف الفبا و موضوعات، نحوهی نگارش، تمرینها، جملههای کوتاه و سازنده و حکایتهای دلنشین و شیرین، از مطالب جذابی است که نظر هر خوانندهی مشتاقی را به خود جلب میکند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب الفبای کامیابی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | الفبای کامیابی |
| موضوع: | موفقیت و خودیاری |