دانلود و خرید کتاب هوا رو از من بگیر، قدرت را نه؛ کتاب سیاست سیدمهدی یوسفی
تصویر جلد کتاب هوا رو از من بگیر، قدرت را نه؛ کتاب سیاست

کتاب هوا رو از من بگیر، قدرت را نه؛ کتاب سیاست

معرفی کتاب هوا رو از من بگیر، قدرت را نه؛ کتاب سیاست

کتاب هوا رو از من بگیر، قدرت را نه؛ کتاب سیاست نوشتهٔ سیدمهدی یوسفی است. نشر افق این کتاب را منتشر کرده است. کتاب حاضر سومین جلد از مجموعهٔ «پرسش‌های نخستین، پاسخ‌های بی‌پایان» است و برای نوجوانان نگاشته شده است.

درباره کتاب هوا رو از من بگیر، قدرت را نه؛ کتاب سیاست

کتاب هوا رو از من بگیر، قدرت را نه؛ کتاب سیاست که با تصویرسازی‌های «مهدی کریم‌زاده» منتشر شده، کتابی برای نوجوانان است. سیدمهدی یوسفی در این اثر با زبانی طنزی برخی از مفاهیم فلسفهٔ سیاسی را برای نوجوانان شرح داده است. او در این اثر پرسش‌هایی در حوزهٔ فلسفهٔ سیاسی مطرح کرده و ذهن مخاطب خود را به چالش کشیده و سپس برای به برخی از آن‌ها پاسخ داده و به برخی دیگر نه؛ چراکه در تلاش است تا امکانی برای ایجاد پاسخ‌های گوناگونی در ذهن خواننده ایجاد و روحیه‌ٔ پرسش‌گری را در نوجوانان تقویت کند.

خواندن کتاب هوا رو از من بگیر، قدرت را نه؛ کتاب سیاست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به نوجوانانی که می‌خواهند با مفاهیم فلسفهٔ سیاسی آشنا شوند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از هوا رو از من بگیر، قدرت را نه؛ کتاب سیاست

«چرا همه‌ی کشورها دولت دارند؟ چرا در همه‌ی کشورها حکومت و یا به‌طور کلی، در همه‌ی جوامع رهبری وجود دارد؟ چرا حتی حیوانات هم ملکه یا رهبر دارند و درواقع، همه‌ی موجودات این جهان از نوعی سروری و حکومت بهره می‌برند؟ چه چیزی باعث شده که این مسائل جنبه‌ی عمومی پیدا کنند؟

اصلاً بگذار این مسئله را طور دیگری مطرح کنم. چرا همه‌ی مردم به کار خیر گرایش دارند؟ این میل از کجا در تمام انسان‌ها و حتی حیوانات به‌وجود آمده؟ با سابقه‌ترین و پرطرفدارترین جواب به این سؤال، این است که اخلاق و میل به انجام کارهای نیک در همه‌ی موجودات نهفته شده. به زبان دیگر، فطرت همه‌ی موجودات جهان آن‌ها را به‌سوی نیکی و انجام کار خیر می‌کشاند. اما خود این فطرت از کجا به‌وجود آمده؟ به‌هرحال این حکمت خداوند است و خداوند میل به نیکی را در موجودات قرار داده است.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۷۰%