معرفی و دانلود کتاب دانستنی‌هایی درباره علوم: مثلث برمودا pdf + خلاصه رایگان

دایره‌المعارف مصور

۴.۳(از ۵۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دانستنی‌هایی درباره علوم: مثلث برمودا

در کتاب دانستنی‌هایی درباره علوم: مثلث برمودا که یکی از جلدهای مجموعه «دانستنی‌هایی درباره علوم» است، جاستین اشمید به نوجوانان درباره یکی از مهم‌ترین معماهای جهان یعنی مثلث برمودا می‌گوید. این کتاب با ترجمه زینب صفوی منتشر شده است.

محل قرار گرفتن این منطقه عجیب، افسانه‌ها و روایت‌های اطراف این منطقه و نظریه‌ها و دلایل علمی مربوط به مثلث برمودا را بررسی کرده است. این کتاب برای نوجوانان علاقه‌مند بسیار مفید و کار‌آمد است.

خواندن کتاب دانستنی‌هایی درباره علوم: مثلث برمودا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام نوجوانان علاقه‌مند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دانستنی‌هایی درباره علوم: مثلث برمودا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دانستنی‌هایی درباره علوم: مثلث برمودا

کتاب عالی ای بود، مطالب جالب و خواندنی ای داشت و واقعا از خوندنش لذت بردم👍

۱۴۰۳/۰۵/۱۰

من این کتاب رو دوست داشتم من عاشق کتاب های علمی هست 😁🥰😍😱🤡💓💗💋💜🩵

۱۴۰۳/۰۲/۲۹

سلام من خودم این کتاب رو از نمایشگاه کتاب خریدم واقعا عالیههههههه❤️ من هر سه صفحه رو در ۲ ساعت می خونم شاید بگید چرا؟ چون نباید از این کتاب به سادگی گذر کرد و باید با تامل خونده بشه شاید ما هم مثل...بیشتر

مهراد حسن پور
۱۴۰۲/۰۴/۱۲

به نظر جالب و جذابه. حجم کتاب خیلی کمه، خودم دو ساعته خوندمش.

پریسا همانی
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۲

تنها نکته علمی کتاب این بود که مثلث برمودا مثلث نیست بلکه بیضی یا دایره یا شایدم لوزیه.بیشتر از خود برمودا به مسائل دیگه پرداخته شده که بیشتر جنبه تخیلی دارن تا علمی از جمله بشقاب پرنده آدم فضایی و...بیشتر

kamalalmolk
۱۴۰۱/۰۷/۲۹

درود من وجه رو‌پرداخت کردم اما مثل کتابهای دیگه برام تو وب نمیاد ونمیتونم بازش کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون

۱۴۰۱/۰۷/۲۴

خیلی خوب بود از همچی تعریف کرده و از جاهایی مثل مثلث برمودا اتفاقات حوادث و مکان جغرافیایی داشت موضوع خیلی خوبی داشت

باربد صهبائی
۱۴۰۱/۰۷/۰۲

این کتاب شمارو به یه دنیای دیگه میبره. حتما بخونینش

امیرپارسا
۱۳۹۹/۰۶/۲۲

مفید بود

fatemeh.mh
۱۴۰۴/۱۱/۰۳

از نظر من این کتاب مباحث جالبی رو درباره مثلث برمودا میگه ولی یه ایرادی که داره دلایل این اتفاق رو خیلی ناقص توضیح میده و آدم و توی ابهام می گذاره.

حسين
۱۴۰۴/۰۹/۲۳