دانلود و خرید کتاب با برده ها می رقصد، اخلاق نادر شهریوری (صدقی)
تصویر جلد کتاب با برده ها می رقصد، اخلاق

کتاب با برده ها می رقصد، اخلاق

معرفی کتاب با برده ها می رقصد، اخلاق

کتاب با برده‌ها می‌رقصد، اخلاق نوشتۀ نادر شهریوری (صدقی) در نشر افق به چاپ رسیده است. نویسنده در این کتاب به‌دنبال پاسخ برای مجموعه‌ای از پرسش‌ها می‌گردد و می‌کوشد آن‌ها را با نگاهی فلسفی بررسی کند.

درباره کتاب با برده‌ ها می‌ رقصد، اخلاق

کتاب با برده‌ها می‌رقصد، اخلاق، چهارمین جلد از مجموعۀ «پرسش‌های نخستین، پاسخ‌های بی‌پایان» است. این مجموعه دربارۀ پرسش‌های ساده‌ای است که پاسخ دادن به آن‌ها چندان هم ساده نیست. داعیۀ کتاب این است که اندیشۀ فلسفی مختص فیلسوفان نیست. همۀ ما به اندازه‌ای و تا حدی از اندیشۀ فلسفی برخوردار هستیم. مجموعۀ پرسش‌های نخستین، پاسخ‌های بی‌پایان نیز در پاسداشت از پرسش‌های بنیادین بشری نوشته شده و با زبانی طنزآلود،‌ بازیگوش و انتقادی برخی از پاسخ‌هایی را که فیلسوفان بزرگ به این پرسش‌ها داده‌اند، بررسی کرده است. در خلال همین بحث‌ها، مخاطبان خود را نیز با برخی فیلسوفان و نظریه‌های آن‌ها آشنا می‌کند. عنوان کتاب‌های این مجموعه عبارت است از:

شاید این کتاب آلت قتاله باشد، جهان

هوا را از من بگیر، قدرت را نه، سیاست

با برده‌ها می‌رقصد، اخلاق

این صفرهای دوست داشتنی، عدد

چرا همه گاوها این رنگی اند؟ زبان

چه کسی بود صدا زد اصغر؟ شناخت

چه رفتاری خواهم داشت وقتی تیراندازی شروع شود؟ هستی‌شناسی

پرسشی که نویسنده در کتاب با برده‌ها می‌رقصد، اخلاق مطرح کرده این است که یک کشتی در میان دریای متلاطم گرفتار شده است. باید چند نفر از مسافران را به دریا انداخت تا دیگران نجات پیدا کنند. حالا کدام یک از مسافران باید به دریا انداخته شوند؟ اگر شما تصمیم‌گیرنده بودید، چه می‌کردید؟ کدام پاسخ درست و عقلانی است؟ نویسنده در این کتاب کوشیده است تا از دریچۀ فلسفه، به اخلاق بنگرد و آن را به خوانندگان خود معرفی کند.

خواندن کتاب با برده‌ها می‌ رقصد، اخلاق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به نوجوانان و جوانان دوستدار شیوۀ تفکر فلسفی پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است