کتاب نیروی برتر لاکی
خواندن نظراتمعرفی کتاب نیروی برتر لاکی
«نیروی برتر لاکی» نوشته سوزان پاترون(-۱۹۴۸) نویسنده آمریکایی کتابهای کودکان است. کتاب «نیروی برتر لاکی» در سال ۲۰۰۷ برنده جایزه نیوبری شد.
لاکی دختر ۱۰ سالهای است که در شهری کوچک زندگی میکند. لاکی دو دوست نزدیک دارد: لینکولن که آدم بلندپروازی است و مادرش از او انتظار دارد که رییس جمهور آمریکا شود و مایلس ۵ ساله که بهترین کتابش «آیا تو مادر من هستی» ست.
لاکی که دو سالی است مادرش را از دست داده شرایطی برایش پیش میآید که احساس میکند لازم است از نیروی برتر خود استفاده کند....
در بخشی از کتاب میخوانیم:
سلولهای مغز لاکی شروع کرده بودند به جستوخیز. کمی خم شد تا صدای کاپیتان را بهتر بشنود، در انتظار اینکه بگوید چطور و کجا نیروی برترش را پیدا کرد؟ توضیحی که خیلی به درد میخورد. چون لاکی هیچ اثری از نیروی برتر در خودش نمیدید، حتی با اینکه سخت در تلاش بود و از کوچکترین نشانهٔ ممکن هم ساده نمیگذشت.
داشتن نیروی برتر، به آدم کمک میکرد که مشکل سرپرستش را حل کند. سرپرستی که تا هوا زیادی گرم میشد، یا یک خوانندهٔ فرانسوی میخواند، یا ماری میرفت توی لباسشویی، به نظر میرسید ممکن است یکهو همهچیز را ول کند و به خانهاش در فرانسه برگردد.
چیزی دربارهی جرجی
رهبر گرگ هاالکساندر دوما
راز گل ارکیدهنانسی کمپل الن
هیولاهایی که لایقشان هستیممارکوس سجویک
از قاهره، با عشقنانسی کمبل آلن
نیروی برتر لاکی با لاکی، دختری که یواشکی به حرفهای گروه ترک اعتیاد اهالی شهر کوچکش گوش میده، شروع میشه. دختری که طعم یتیم بودن و رها شدن رو چشیده و حالا نگرانه که نکنه سرپرستش اون رو رها کنه.
شخصیت اصلی فوق العاده بود . نویسنده به زیبایی تونسته بود دغدغه های یک دختر نسبتا نوجوان که مادرش رو از دست داده و داره سعی میکنه با نامادری اش اخت بگیره رو به خواننده منتقل کنه . از ترس
یک مقدار کسل کننده بود و در کل من نیروی برتری از لاکی ندیدم. شما دیدی؟
واسه اون موقع ها خیلی عالی بود. ای یادش بخیر
دو سال از ماجرای مرگ مادر لاکی تریمبل در حادثه ی برق گرفتگی بعد از یک طوفان صحرایی مهیب می گذرد. از آن زمان، لاکی به همراه قیم فرانسوی اش، بریجیت، در مجموعه ای از یدک کش هایی به هم
داستانی با یک دختر زیبا شروع میشود اگه می خواین بیشتر بدونید خودتون این کتاب زیبا را بخونید من اگه توضیح بدم هیجان این کتاب از بین میره قیمتش از این کتاب زیبا ارزان تره ممنون طاقچه 😏👌
کتاب روان و کوتاهی بود.دختری به نام لاکی،پس از از دست دادن مادرش و بزرگ شدن زیر دست نامادری،فکر میکنه که قراره توسط نامادریش طرد شه و به همین خاطر دچار آشفتگی شده و در تلاش برای بدست آوردن نیروی
عالی بود💝 من از کتابش خیلی خوشم امد🌻 حتما بخونید😊❣💞
خوشم اومد شخصیت اصلی دوست داشتنی بود و داستان زندگیش کمی عجیب
من به خاطر اینکه نشان نیوبری برده بود خوندمش . و به نظرم داستان قشنگی داشت ، ارزش یک بار خوندن رو داره ...