کتاب خانه ای با خشت های دلی
معرفی کتاب خانه ای با خشت های دلی
کتاب خانه ای با خشت های دلی نوشتهٔ محمدرضا کمن است. نشر مهرستان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب خانه ای با خشت های دلی
کتاب خانه ای با خشت های دلی کتابی مهارتی است که با هدف توانمندسازی زوجین برای تشکیل خانوادهای سالم، خوشبخت و عاری از هرگونه سیاهی و شکست به نگارش درآمده است. واقعیت آن است که خوشبختی، خانۀ ساختهشده نیست که یکباره در دل آن قرار بگیرید؛ بلکه باید آن را بسازید. باید خشتبهخشت خوشبختی را با دستان خود بسازید: از انتخاب همسر و همدل، تا دوران عقد، فرزندآوری و... . خوشبختی، زندگی در خانهای با آجرهای طلا نیست. دلکشترین خانه، خانهای با خشتهای دلی است.
خواندن کتاب خانه ای با خشت های دلی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خانه ای با خشت های دلی
«دردناکانه، عوامل مزاحم عقل در زندگی با همسر و فرزند، بیشتر از دیگر برنامههای زندگی است. چه افراد زیادی که در مراقبت از گوشی تلفن همراه خودرو، مسکن، لباس و..... به نهایت توان عمل میکنند؛ اما در ارتباط با همسر به حسب اضطرار و نیاز غریزی و فردگرایانه روزگار میگذرانند. در کنار همه عوامل برخاسته از هوای نفس، «نادانی و ناآگاهی» در تعیین راه وروش زندگی نیز سهم زیاد و پررنگی دارند. خلاصه اینکه «جهل و هوای نفس» دو عامل بزرگ و جامع ضد عقل هستند و جلوی روشنگری های آن را میگیرند. در هنگامه نبرد عقل و هوا چه باید کرد؟ امیرالمؤمنین با رساترین و زیباترین بیان رهنمود سازنده و روشنگرانه ای به ما میدهند.»