دانلود و خرید کتاب روانشناسی موسیقی سوزان هالام ترجمه یگانه اسدی پور
تصویر جلد کتاب روانشناسی موسیقی

کتاب روانشناسی موسیقی

معرفی کتاب روانشناسی موسیقی

کتاب روانشناسی موسیقی نوشتۀ سوزان هالام با ترجمۀ یگانه اسدی پور و فاطمه شیبانی تذرجی در انتشارات شاملو به چاپ رسیده است.

درباره کتاب روانشناسی موسیقی

موسیقی می‌تواند اثر افزایشی بر انسانیت و زندگی مدرن داشته باشد. روانشناسی موسیقی تأثیر، قدرت و اهمیت موسیقی بر رفتار ما را نشان می‌دهد. کتاب روانشناسی موسیقی به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد که چگونه موسیقی بر خلق و خوی ما تأثیر می‌گذارد؟ بهترین راه برای تقویت مهارت‌های موسیقی چیست؟ و تعریف موسیقی بین فرهنگ‌ها چه تقاوت‌هایی دارد؟ نویسنده به بررسی مفاهیم کلیدی مرتبط با روان‌شناسی موسیقی پرداخته و موضوعاتی چون هدف تکاملی موسیقی، پردازش موسیقی، توانمندی موسیقی و مهارت‌های موسیقی را توضیح داده است.

خواندن کتاب روانشناسی موسیقی

به دوستداران کتاب‌های موسیقی و روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره سوزان هالام

سوزان هالام، نویسنده و استاد بازنشستۀ آموزش و پرورش و روانشناسی موسیقی در دانشگاه لندن است. در فهرست افتخارات ۲۰۱۵ وی آمده است که موفق به دریافت مردک ام‌بی‌ای (MBE) شد. وی پیش از رسیدن به درجۀ استادی، به عنوان موسیقی‌دان حرفه‌ای و مربی، موسیقی را دنبال می‌کرد.

بخشی از کتاب روانشناسی موسیقی

«تعریف موسیقی تحت‌تأثیر فرهنگ و ویژگی‌های فردی قرار می‌گیرد. البته، صوت به عنوان واقعیتی عینی وجود دارد اما برای اینکه صوت به صورت موسیقی در نظر گرفته شود باید آن را بر این اساس تشخیص بدهیم. آنچه به عنوان موسیقی شناخته می‌شود، میان فرهنگ‌ها، خرده فرهنگ‌ها و افراد مختلف، متفاوت است. موسیقی که در یک فرهنگ یا یک خرده‌فرهنگ وجود دارد، ممکن است در سایر فرهنگ‌ها به عنوان موسیقی شناخته نشود. تعریفی نسبتاً بدون سوگیری فرهنگی موسیقی عبارت است از «هنر یا علم تنظیم صوت در نت‌ها و ریتم است تا یک الگو یا اثر مطلوب را ارائه دهد». در فرهنگ‌های غربی، از نظر تاریخی، از خصوصیات زیبایی‌شناختی موسیقی بیشتر استفاده می‌شد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است