معرفی و دانلود کتاب ثبات افیون کسب و کارها pdf + خلاصه رایگان

استراتژی‌های توسعه برای مدیران و کارآفرینان

۱.۰(از ۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ثبات افیون کسب و کارها

کتاب ثبات افیون کسب و کارها نوشته روپرت مرسون و ترجمه عباس توکلی، به بیان استراتژی‌های توسعه برای مدیران و کارآفرینان می‌پردازد.

قرار گرفتن در مسیر رشد و توسعه دغدغه اصلی تمام صاحبان و مدیران کسب و کارها است و سکون و ثابت ماندن، کابوسشان. برای رشد و توسعه باید استراتژی‌هایی طرح کرد که مسیر را مشخص کند و به یک کار یا تجارت کمک کند تا هر روز بیشتر پیشرفت کند. این کتاب استراتژی‌های توسعه برای مدیران و کارآفرینان را بیان می‌کند. ما را با مدل‌های توسعه، استراتژی‌های مختلف، موانعی که در این مسیر بر سر راهمان قرار دارد و انواع مختلف توسعه آشنا می‌کند و سپس به ما کمک می‌کند تا برای توسعه کسب و کارمان برنامه‌ریزی کنیم.

فصل آخر کتاب نیز به پیش‌بینی وضعیت آینده توسعه اختصاص دارد.

کتاب ثبات افیون کسب و کارها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای مدیران کسب و کارها، کارآفرین‌ها و علاقه‌مندان به مطالعات اقتصادی جذاب و مفید است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ثبات افیون کسب و کارها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ثبات افیون کسب و کارها
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۲.۶۶ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۲۸۴ صفحه
قیمت کتاب:۶۵۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.