کتاب سامی کیز و ملکه کیتی روانی
معرفی کتاب سامی کیز و ملکه کیتی روانی
کتاب الکترونیکی سامی کیز و ملکه کیتی روانی نوشتۀ وندلین وان درانن با ترجمۀ معصومه باقری و آمنه بختیاری در نشر کتاب کوله پشتی چاپ شده است. این کتاب جلد نهم از مجموعه ماجراهای سامی کیز است که داستانهای معمایی و ماجراجویانه یک دختر نوجوان کنجکاو را روایت میکند. مجموعه سامی کیز برنده جایزه ادگار آلن پو برای بهترین رمان نوجوان شده است. سامی کیز دختر نوجوانی است که با مادربزرگش در یک خانه سالمندان زندگی میکند.
درباره کتاب سامی کیز و ملکه کیتی روانی
در این جلد از مجموعه، سامی با پروندهای روبرو میشود که مربوط به ناپدید شدن گربههای محله است. او متوجه میشود که یک زن مرموز به نام ملکه کیتی گربهها را جمعآوری میکند. سامی تلاش میکند تا راز این زن و سرنوشت گربهها را کشف کند. در طول داستان، سامی با چالشهای مختلفی روبرو میشود، از جمله مخفی نگه داشتن محل زندگیاش از مقامات مدرسه، حفظ دوستیهایش و مواجهه با خطرات پیگیری این پرونده. داستان ترکیبی از عناصر معمایی، ماجراجویی و مسائل روزمره نوجوانان است. روایت از زبان اول شخص و از دید سامی پیش میرود و خواننده را با پیچ و خمهای داستان همراه میکند. کتاب علاوه بر پرداختن به حل معما، موضوعاتی مانند دوستی، مسئولیتپذیری و شجاعت را نیز مطرح میکند.
مجموعهٔ «سامی کیز»، مجموعهٔ کتابهایی معمایی و کارآگاهی از وندلین ون درانن است که حول شخصیتی به نام سامی میگردد. او دختری نوجوان و ماجراجو است که مادرش ترکش کرده و حالا مجبور است با مادربزرگش در خانهٔ سالمندان زندگی کند. سامی در هر یک از کتابهای این مجموعه، با اتفاقاتی مرموز و پرهیجان روبهرو میشود که باید حلشان کند. این مجموعه متشکل از ۱۸ کتاب است که حدفاصل سالهای ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۴ میلادی منتشر شدهاند.
کتاب سامی کیز و ملکه کیتی روانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای نوجوانان علاقهمند به داستانهای معمایی و ماجراجویانه مناسب است.
درباره وندلین وان درانن
وندلین وان درانن، نویسنده آمریکایی، متولد سال ۱۹۶۵ است. او پیش از نویسندگی معلم مدرسه بود و تجربیات معلمیاش در نوشتن کتابهای نوجوان به او کمک کرده است. وان درانن بیش از ۳۰ کتاب برای کودکان و نوجوانان نوشته و جوایز متعددی از جمله جایزه ادگار آلن پو را دریافت کرده است
بخشی از کتاب سامی کیز و ملکه کیتی روانی
«راستش، باورش برای خودم هم سخت بود. از روز اول دبیرستان، هدر آکوستا سخت تلاش کرده تا زندگی را برایم جهنم کند. آن موقرمز دیوانه هر کاری که فکرش را بکنی کرده، از سوزن فرو کردن توی کمرم بگیر تا پاپوش درست کردن برای اینکه من را خرابکار جلوه بدهد. اما توی این چند هفتهٔ گذشته، هیچ خبری نبوده است.
خب، در واقع، چیز مهمی نبوده است. چپچپ نگاه کردن، پوزخند زدن و متلک انداختن را حساب نمیکنم. اینها فقط شیطنتهای دورهٔ دبیرستان است که همه آن را از سر میگذرانند. منظورم توطئههای پیچیدهٔ شیطانی و خبیثانه برای تصرف دنیا یا حداقل مدرسه است. تا ماه دیگر انتخاباتی در کار نیست، اما از همین حالا دست به کار شده که او را «محبوبترین دانشآموز کلاس هفتم» یا «بامزهٔ کلاس» دبیرستان ویلیامرز انتخاب کنند یا هرعنوان احمقانهٔ دیگری که بتواند با آن سر کلاس هفتمیها شیره بمالد و بهشان بقبولاند که او باید برنده باشد.»