کتاب سامی کیز و موجودات وحشی
معرفی کتاب سامی کیز و موجودات وحشی
کتاب الکترونیکی «سامی کیز و موجودات وحشی» نوشتهٔ وندلین وان درانن و با ترجمهٔ تینا غراب، توسط نشر کتاب کولهپشتی منتشر شده است. این اثر یازدهمین جلد از مجموعهٔ کارآگاهی «سامی کیز» است و داستانی نوجوانانه با محوریت ماجراجویی، دوستی و کشف رازها را روایت میکند. فضای کتاب ترکیبی از طنز، هیجان و دغدغههای نوجوانی است و شخصیت اصلی آن، «سامی»، درگیر ماجراهایی تازه در دل طبیعت و میان دوستانش میشود. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سامی کیز و موجودات وحشی
«سامی کیز و موجودات وحشی» اثری داستانی و نوجوانانه است که در قالب رمان ماجراجویانه روایت میشود. این کتاب بخشی از مجموعهٔ پرطرفدار «سامی کیز» است که هر جلد آن به ماجرایی تازه و معمایی جدید در زندگی سامی میپردازد. فضای داستان در تابستانی گرم و در دل طبیعت شکل میگیرد؛ جایی که سامی، برخلاف انتظارش از تعطیلات، با چالشهای تازهای روبهرو میشود. نویسنده با نگاهی دقیق به روابط نوجوانان، دغدغههای دوستی، حس تنهایی و تجربههای جدید را به تصویر کشیده است. ساختار کتاب بر پایهٔ روایت اولشخص و با زبانی سرزنده و پرکشش پیش میرود و مخاطب را به دل ماجراهای سامی و گروه دوستانش میبرد. در این جلد، ماجراها حول محور طبیعتگردی، حفاظت از گونههای کمیاب و رازهای برج دیدهبانی میچرخد و شخصیتها با فرازونشیبهای احساسی و ماجراجوییهای گوناگون روبهرو میشوند.
خلاصه کتاب سامی کیز و موجودات وحشی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با شروع تعطیلات تابستانی سامی آغاز میشود؛ زمانی که دوستان نزدیکش هرکدام به سفری رفتهاند و او ناچار است روزهایش را در مجتمع سالمندان کنار مادربزرگش بگذراند. حس تنهایی و بیحوصلگی سامی را به سمت جستوجوی دوستیهای جدید و تجربههای تازه سوق میدهد. آشنایی دوباره با «کریکت»، دختری ساکت و خجالتی از مدرسه، نقطهٔ عطفی در داستان است. کریکت سامی را به یک اردوی طبیعتگردی برای تماشای کندرها، پرندگان کمیاب و در معرض انقراض، دعوت میکند. سامی با تردید و نگرانی، اما در نهایت با امید به ماجراجویی و شاید دیدار دوبارهٔ کیسی، به این سفر میپیوندد. در طول اردو، سامی با چالشهایی مثل پیادهرویهای طولانی، تاولهای دردناک، کمبود آب و برخورد با حشرات مزاحم روبهرو میشود. گروهی از دختران پیشاهنگ، هرکدام با شخصیت و دغدغههای خاص خود، همراه سامی هستند و روابط میان آنها پر از رقابت، حسادت و لحظات طنزآمیز است. ماجرای اصلی زمانی اوج میگیرد که برج دیدهبانی، محل اقامت و رصد کندرها، مورد دستبرد قرار میگیرد و همهچیز بههم میریزد. سامی و دوستانش درگیر حل این معما و تلاش برای بازگرداندن نظم به اردو میشوند. در این مسیر، سامی نهتنها با طبیعت و حیوانات وحشی، بلکه با احساسات و روابط انسانی نیز دستوپنجه نرم میکند و تجربههایی تازه دربارهٔ دوستی، اعتماد و مسئولیتپذیری به دست میآورد.
چرا باید کتاب سامی کیز و موجودات وحشی را بخوانیم؟
این کتاب با روایت ماجراجویانه و طنزآمیز خود، تجربهٔ نوجوانی را در بستری از طبیعتگردی و کشف رازها به تصویر کشیده است. «سامی کیز و موجودات وحشی» به دغدغههایی مانند دوستی، حس تعلق، مواجهه با تنهایی و مسئولیتپذیری در قبال محیطزیست میپردازد. خواندن این اثر فرصتی است برای همراهشدن با شخصیتهایی که در دل چالشها رشد میکنند و معنای واقعی دوستی و همکاری را درمییابند. همچنین، کتاب بهواسطهٔ پرداختن به موضوع حفاظت از گونههای کمیاب و اهمیت طبیعت، مخاطب را به تأمل دربارهٔ محیطزیست و نقش انسان در آن دعوت میکند.
این کتاب برای نوجوانان و جوانانی مناسب است که به داستانهای ماجراجویانه، روابط دوستانه و معماهای هیجانانگیز علاقه دارند. همچنین برای کسانی که دغدغهٔ محیطزیست و حفاظت از حیوانات را دارند یا دوست دارند تجربهٔ طبیعتگردی و اردو را از زاویهای متفاوت بخوانند، جذاب خواهد بود.
بخشی از کتاب سامی کیز و موجودات وحشی
«چیزی که در یک بعدازظهر روز چهارشنبه، از کریکت کوئو ساکت و نازنین یاد گرفتم، بیشتر از چیزی بود که کل سال تحصیلی یاد گرفته بودم. چیزی که من را بیشتر از همه غافلگیر کرد این بود که او کمحرف نیست. از همهٔ کسانی که میشناسم سریعتر حرف میزند. وای، همینکه شروع کند به حرف زدن، دیگر کسی جلودارش نیست. تا رسیدن به خانهٔ راهنمای پیشاهنگی، یکریز از کندرها و اردو گفت و اینکه حس لذتبخشی دارد؛ طوری که انگار با طبیعت زندگی میکنید، نه اینکه فقط تماشایش کنید و بعد دینگدانگ، قبل از اینکه مجال فکر کردن داشته باشم تا روند کارمان را کامل بررسی کنم، وارد خانه شده بودیم و کریکت من را به خانمی با موهای بلند جوگندمی که تیشرت سایز بزرگ و شلوار جین پوشیده بود معرفی کرد. «سامی، ایشون راهنمای من، رابین تِرین، هستن. رابین، این سامی کیزه! همون سامیای که قبلاً برات گفته بودم، یادته که؟ و حدس بزن چی شده؟! اون باهامون میآد!» بعد، مردد شد. «اشکالی که نداره؟» ولی قبل از اینکه رابین حرفی بزند، کریکت تندتند حرفش را ادامه داد. «سامی هیچ تجهیزاتی نداره. باید ازت یه کیسهخواب و یه تشک و شاید چندتایی ظرفوظروف و چیزهای دیگه قرض بگیریم. بقیهٔ چیزها رو خودم توی خونه دارم! چی میگی؟ میشه بیاد؟»