دانلود و خرید کتاب چطور کوتاه و موثر صحبت کنیم؟ جیم واندهی ترجمه فرشته مهری
تصویر جلد کتاب چطور کوتاه و موثر صحبت کنیم؟

کتاب چطور کوتاه و موثر صحبت کنیم؟

معرفی کتاب چطور کوتاه و موثر صحبت کنیم؟

کتاب «چطور کوتاه و موثر صحبت کنیم؟»نوشتۀ جیم واندهی، مایک آلن و ری شوارتز و ترجمۀ فرشته مهری است و انتشارات هرماس آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب چطور کوتاه و موثر صحبت کنیم؟

کتاب چطور کوتاه و مؤثر صحبت کنیم به شیوه‌ای نوین و کاربردی به اصول صحبت‌کردن کوتاه و تأثیرگذار پرداخته است. این۳ نویسنده، با بهره‌گیری از تجربه‌هایشان در حوزۀ روزنامه‌نگاری و ارتباطات، مجموعه‌ای از استراتژی‌ها و تکنیک‌های اختصار هوشمندانه را معرفی می‌کنند که به مخاطبان کمک می‌کند پیام‌های خود را در قالب جملاتی کوتاه اما قوی بیان کنند.

کتاب چطور کوتاه و مؤثر صحبت کنیم بر این نکته تکیه دارد که در عصر اطلاعات، زمان مخاطبان محدود است و سخنوری مختصر و مفید می‌تواند کلید برقراری ارتباط مؤثر باشد. نویسندگان این روش را برای ایجاد تأثیر عمیق و جلب‌توجه مخاطب ارائه می‌دهند، روشی که در حوزه‌های کاری، اجتماعی و حتی زندگی شخصی کاربرد دارد.آن‌ها با معرفی روش مختصرنویسی یا اختصار هوشمندانه نشان می‌دهند که چگونه با استفاده از کمترین کلمات، بیشترین مفهوم را به مخاطب منتقل کنیم. این کتاب همچنین شامل مثال‌های واقعی از دنیای کسب‌وکار و رسانه است و خواننده را با تأثیر شگرف تغییرات کوچک در نحوۀ بیان آشنا می‌کند.

کتاب چطور کوتاه و مؤثر صحبت کنیم با تأکید بر ارتباطات شخصی و حرفه‌ای، به خوانندگان می‌آموزد که چگونه می‌توانند به سخنان خود انسجام دهند و مخاطب را بدون گیج کردن، به ایده‌ها و اهدافشان نزدیک کنند. کتاب چطور کوتاه و مؤثر صحبت کنیم از یک سو ابزارهای سخنوری و استراتژی‌های ارتباطی را آموزش می‌دهد، و از سوی دیگر، این هنر را به ابزاری برای موفقیت در دنیای امروز تبدیل می‌کند.این اثر، مناسب افرادی است که به دنبال بهبود مهارت‌های سخنوری و تأثیرگذاری خود هستند؛ چراکه با ترکیبی از تجربه، پژوهش و تکنیک‌های عملی، به خواننده می‌آموزد چگونه در عین موجز بودن، قدرتمند و جذاب صحبت کند.

خواندن کتاب چطور کوتاه و موثر صحبت کنیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های خودیاری و موفقیت پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب چطور کوتاه و موثر صحبت کنیم؟

«پدیدۀ حرف‌زدن یا نوشتن طولانی، باعث اختلال در محل ورود اطلاعات ما شده و محل انجام کارهای ما را فلج و ذهن را مسدود کرده است. همۀ این‌ها را ما را ترغیب می‌کند که این تغییر هوشمندانه را ایجاد کنیم که در نهایت همین مورد باعث نوشتن این کتاب شد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است