کتاب قطار سرعت به سوی موفقیت
معرفی کتاب قطار سرعت به سوی موفقیت
کتاب قطار سرعت به سوی موفقیت نوشتهٔ مهدی حاجی ابراهیمی است. انتشارات مانیان این ناداستان در قالب خاطرات را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب قطار سرعت به سوی موفقیت
کتاب قطار سرعت به سوی موفقیت که ویراستهٔ «هادی شکری» است، یک ناداستان در قالب خاطرات است. عنوان برخی از این خاطرات عبارت است از «سرآغاز ماجرا»، «رفیق قدیمی»، «دروغی به نام شانس»، «تفاوت آدمهای موفق و شکستخورده» و «سی سال تلاش آقا هرمز». نویسنده امیدوار است استفاده از آموزههای این ناداستان، بتواند زندگی را به کام ما شیرین کند. با او همراه شوید. مهدی حاجی ابراهیمی در قسمتی از این کتاب گفته است که نوشتنْ فایدههای گوناگونی دارد. شاید در طول شبانهروز دهها ایدهٔ ناب در زمینههای مختلف از جمله شغلی که دارید یا ارتباطات، سلامتی و... به ذهن شما بیاید، اما همهٔ اینها پس از چند دقیقه محو میشود و حتی اگر سعی کنید آنها را به خاطر بیاورید موفق نخواهید شد. یکی از تکنیکهایی که میتواند کمککننده باشد تا این مشکل حل شود، تکنیک «دستگیری ایدهها» است. تکنیک دستگیری ایده بدینمعناست که بهمحض اینکه ایده به ذهن شما خطور میکند، اقدام به یادداشتکردن آن کنید. با یادداشتکردن ایده، برای همیشه در اختیار شما خواهد بود و دیگر از ناپدیدشدن و فراموشی آن خبری نیست. گفته شده است که نویسندهٔ کتاب حاضر همیشه حتی در اتاق خواب، یک قلم و دفتر در کنار تخت دارد و بهمحض اینکه چیزی به ذهنش خطور کند که ارزش نگهداشتن دارد، آن را یادداشت میکند. امروزه با بودن گوشیهای هوشمند و بودن نرمافزارهای متنوع میتوانیم از موبایل هم در راستای یادداشتکردن ایدهها استفاده ببریم.
در یک تقسیمبندی میتوان ادبیات را به دو گونهٔ داستانی و غیرداستانی تقسیم کرد. ناداستان (nonfiction) معمولاً به مجموعه نوشتههایی که باید جزو ادبیات غیرداستانی قرار بگیرند، اطلاق میشود. در این گونه، نویسنده با نیت خیر، برای توسعهٔ حقیقت، تشریح وقایع، معرفی اشخاص، یا ارائهٔ اطلاعات و به دلایلی دیگر شروع به نوشتن میکند. در مقابل، در نوشتههای غیرواقعیتمحور (داستان)، خالق اثر صریحاً یا تلویحاً از واقعیت سر باز میزند و این گونه بهعنوان ادبیات داستانی (غیرواقعیتمحور) طبقهبندی میشود. هدف ادبیات غیرداستانی تعلیم عامهٔ مردم است (البته نه بهمعنای آموزش کلاسیک و کاملاً علمی و تخصصی که عاری از ملاحظات زیباشناختی است)؛ همچنین تغییر و اصلاح نگرش، رشد افکار، ترغیب، یا بیان تجارب و واقعیات از طریق مکاشفهٔ «مبتنی بر واقعیت» از هدفهای دیگر ناداستاننویسی هستند. ژانر ادبیات غیرداستانی به مضمونهای بیشماری میپردازد و فرمهای گوناگونی دارد. انواع ادبی غیرداستانی میتوانند شامل اینها باشند: جستارها، زندگینامهها، کتابهای تاریخی، کتابهای علمی - آموزشی، گزارشهای ویژه، یادداشتها، گفتوگوها، یادداشتهای روزانه، سفرنامهها، نامهها، سندها، خاطرهها، نقدهای ادبی.
خواندن کتاب قطار سرعت به سوی موفقیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ ناداستان در قالب خاطرات پیشنهاد میکنیم.
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۸۸ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۸۸ صفحه