دانلود و خرید کتاب پیرمرد عاشق سیدعباس موسوی مطلق

کتاب پیرمرد عاشق

انتشارات:نشر معارف
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پیرمرد عاشق

کتاب الکترونیکی پیرمرد عاشق نوشتۀ سیدعباس موسوی مطلق است و نشر معارف آن را منتشر کرده است. کتاب پیرمرد عاشق، شرحی بر حدیث عنوان بصری است.

درباره کتاب پیرمرد عاشق

در کتاب پیرمرد عاشق می‌خوانیم که عنوان بصری پیرمردی است با قریب به یک‌صد سال سن که باز شوق تحصیل علم دارد و به همین منظور خدمت امام صادق علیه‌السلام می‌رود، ولی امام به دلائلی او را نمی‌پذیرد تا این که با دلی شکسته متوسل می‌شود و در دل، عاشق امام می‌شود امام او را می‌پذیرد و مطالب بسیار مهمی را به او تعلیم می‌دهد که این روایت مورد سفارش بزرگان نظیر مرحوم آیت‌الله‌العظمی قاضی بوده است.

در این کتاب نکات نابی از بزرگان نقل شده است، این کتاب به ما می‌فهماند در تعلیم سن‌وسال مطرح نیست، همچنین ارکان زیارت و اعتقادات غلط در زیارت در این کتاب آمده است، آداب سلام، انواع رزق، عبودیت، اشتغال سالک، فخرفروشی، راه تشخیص لقمه حرام و… موضوعاتی است که در کتاب پیرمرد عاشق به آن پرداخته شده است.

خواندن کتاب پیرمرد عاشق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که به مباحث دینی و مذهبی علاقه دارند مناسب است.

بخشی از کتاب پیرمرد عاشق

«یکی از استادان ما می‌گفت: استاد اگر خیر شاگردش را بخواهد، حتماً یکی از دستوراتی که به او می‌دهد همین روایت شریف عنوان بصری است که در تمان دوران سلوک، انسان از این روایت شریف بی‌نیاز نیست. سال‌ها باید آن را بخوانید، دربارۀ آن فکر کنید، مطالعه کنید، عمل کنید، پرس‌وجو کنید، بشنوید، بگویید، بخوانید، و در هر بار شنیدن آن، شما مطالب جدیدی، به برکت نورانیت کلام معصوم دریافت می‌کنید. این دستورالعمل‌ها بسیار جدی است...»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۵۰%