کتاب گفتمان ادبیات تطبیقی
معرفی کتاب گفتمان ادبیات تطبیقی
کتاب گفتمان ادبیات تطبیقی نوشتهٔ عبده الراجحی و احمدرضا حیدریان شهری و امید فیضی ماکو و فاطمه صحرایی سرمزده و حسین ناظری است. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب گفتمان ادبیات تطبیقی
کتاب گفتمان ادبیات تطبیقی درسنامههایی است که برای دانشجویان سال چهارم رشتۀ زبان و ادبیات عربی طراحی شده است و در پی معرفی این علم و توضیح ویژگیهای بارز و بنیادین آن است. در این راستا به معرّفی این دانش، بررسی سیر تحول و ابزار و تکنیکهای آن پرداخته شده و در ادامه، عرصۀ تحقیق در این حوزه مورد توجّه قرار گرفته است.
درباره انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد از سال ۱۳۳۸ آغاز به کار کرده است. این نشر به دلیل پشتوانهٔ علمی و سوابقی که در خراسان بزرگ داشته، کتابهایی ارزشمند در طول این سالها منتشر کرده است.
مأموریت این نشر در حوزه کتاب، انتشار آثار علمی اعضای هیئت علمی این دانشگاه و دیگر مؤسسههای آموزش عالی اعم از مرجع، درسی، کمکدرسی و کاربردی و ترویجی است.
بخش علمی این نشر، مسئولیت چاپ و انتشار دستاوردهای پژوهش و محصول قلم همکاران دانشگاه فردوسی و دیگر مراکز علمی و نهادهای دانشگاهی اعم از تألیف، ترجمه و تصحیح کتاب و نیز مقالههای تألیفی را برعهده دارد.
گستردگی کتابهای این نشر به اندازهای است که میتوان در هر رشته و زیررشتهای چند عنوان کتاب یافت. تمامی کتابهای این انتشارات ویراسته و منطبق با دستورخط زبان فارسی هستند.
خواندن کتاب گفتمان ادبیات تطبیقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم ادبی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب گفتمان ادبیات تطبیقی
«ادبیات تطبیقی یکی از شیوههای نوین تحقیقات ادبی است. چنانکه از واکاوی ما دربارۀ پیدایش و سیر تحوّل ادبیات تطبیقی روشن خواهد شد، این کلمه تنها در قرن نوزدهم میلادی در معنای خاصتّش به کار رفت؛ اما در حقیقت انسان از همان زمان که با پژوهش آشنا شد مقایسه و تطبیق را نیز آموخت؛ زیرا قیاس یکی از اصول تفکر و اندیشیدن است. با خوانش نمونههایی از تطبیق و مقایسۀ آثار ادبی و غیرادبی پیشینیان، با این حقیقت روبرو میشویم که منتقدان پیشتین عرب نیز سرایندگان و سرودههایشان را با یکدیگر مقایسه کرده و حتی شماری از ایشان کتابهای مسقلی را به تطبیق، اختصاص دادهاند مانند کتابِ «الموازنه بین شعر ابی تمام و البحتری» نوشتۀ ابوالقاسم آمدی»
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۳ صفحه
حجم
۲٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۰۳ صفحه