دانلود و خرید کتاب تخیل واقعیت را رقم می زند نویل گادارد ترجمه پرستو قاسمی

انتشارات:انتشارات لذت
امتیاز:
۳.۸از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تخیل واقعیت را رقم می زند

کتاب الکترونیکی تخیل واقعیت را رقم می‌زند نوشتۀ نویل گادارد با ترجمۀ پرستو قاسمی و محمد رباط‌جزی در انتشارات لذت چاپ شده است. این کتاب دربارۀ نقش قوه تخیل در ساخت واقعیت فردی است و نویسنده با تکیه بر آموزه‌های معنوی و تجربی، از تخیل به‌عنوان نیروی خلاقی یاد می‌کند که انسان با استفاده آگاهانه از آن می‌تواند وضعیت زندگی خود را تغییر دهد.

درباره کتاب تخیل واقعیت را رقم می‌زند

این کتاب یکی از سخنرانی‌های مکتوب‌شدۀ نویل گادارد، نویسندۀ آمریکایی قرن بیستم است که بر قانون جذب، تخیل خلاق و نقش آگاهی فردی در ساخت واقعیت تأکید دارد. گادارد در این متن کوتاه اما تأثیرگذار، دیدگاهی را طرح می‌کند که در آن تخیل نه تنها عامل خلق تجربه‌های فردی، بلکه وسیله‌ای برای آشکار شدن خواسته‌های درونی است. او بر این باور است که هر تصویری که در ذهن انسان شکل می‌گیرد، در صورت توجه و استمرار، به شکل بیرونی درمی‌آید. نویسنده با تأکید بر اصل «انسان همان چیزی است که تخیل می‌کند»، از خواننده می‌خواهد مسئولیت کامل وضعیت فعلی خود را بپذیرد و به‌جای تفسیر واقعیت بر مبنای عوامل بیرونی، تخیل و احساس را به‌عنوان منشأ واقعیات زندگی تلقی کند. به باور او، ذهن ناخودآگاه بدون قضاوت، تصویرهای ذهنی را می‌پذیرد و آنها را در دنیای بیرون بازتاب می‌دهد. این اثر کوتاه به‌شکل سخنرانی ارائه شده و در کنار آموزه‌های کلاسیک معنویت مدرن، با رویکردی شخصی و تجربی به مفاهیم قدرت ذهن، خودباوری و مسئولیت‌پذیری نزدیک می‌شود. گادارد همچنین از زبان دینی بهره می‌گیرد و میان آموزه‌های کتاب مقدس و قدرت ذهن ارتباط برقرار می‌کند. نویل گادارد (۱۹۰۵–۱۹۷۲) نویسنده، سخنران و معلم معنوی اهل جزیرۀ باربادوس بود که بخش عمده‌ای از عمر خود را در ایالات متحده گذراند.

کتاب تخیل واقعیت را رقم می‌زند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب کسانی است که به مفاهیم خودشناسی، قانون جذب، معنویت فردی و نقش ذهن در شکل‌گیری زندگی علاقه دارند.

بخشی از کتاب تخیل واقعیت را رقم می زند

«روش استفادهٔ خلاقانه از قوهٔ تخیلتان این است. روی یک صندلی یا یک تخت آرام بگیرید و چشمان خود را ببندید. ابتدا آنچه را آرزو دارید تجربه کنید، مشخص کنید. سپس، در حالت آرامش مطلق، نتیجهٔ نهایی آنچه تمنایش دارید را به ذهن خود بیاورید. به‌عبارت‌دیگر، اگر به دنبال ارتقای شغلی در محل کار خود هستید، نتیجهٔ نهایی احتمالاً افرادی خواهند بود که به شما بابت ارتقای شغلی‌تان تبریک می‌گویند. ممکن است به یک دفتر بزرگ‌تر منتقل شوید. از افزایش درآمدتان لذت ببرید. یکی از این وقایع را انتخاب کنید و با چشمان بسته، واقعاً صدای دوستانتان را که به شما تبریک می‌گویند بشنوید. دست آن‌ها را در دستان خود هنگامی‌که ابراز می‌کنند چقدر برایتان خوشحال هستند حس کنید. با حس کردن حقیقی اینکه در حال شنیدن این تبریک‌ها هستید، قوهٔ تخیل شما به کار خواهد افتاد تا این حالت را در دنیای بیرونی تحقق بخشد. لازم نیست نگران چگونگی تحقق آن باشی؛ تخیل شما از هر وسیله طبیعی لازم برای تحقق آن استفاده می‌کند. "من ابتدا و انتها هستم"، "راه‌های من از درک عاجزند". کاری که شما در تصویرسازی انجام می‌دهید یک عمل خلاق لحظه‌ای است؛ بااین‌وجود، در این دنیای سه‌بعدی، وقایع با یک ترتیب زمانی ظاهر می‌شوند. بنابراین، ممکن است یک وقفهٔ زمانی کوتاه لازم باشد تا آنچه در تخیل تجربه کرده‌اید، در دنیای بیرون تحقق بخشید. بعدازاینکه این عمل را در تخیل خود به انجام رساندید چشمانتان را باز کنید و مطمئن از اینکه آنچه انجام داده‌اید باید در این دنیا به ثمر برسد، سراغ امور عادی و طبیعی‌تان بروید. مکالمات درونی خود را با عمل تخیلتان همسو کنید. شما دانه‌ای کاشته‌اید و به‌زودی شاهد به بار نشستن آنچه کاشته‌اید خواهید بود.»

۱۴۰۳/۱۱/۲۹

خیلی دوست دارم تجربیاتی که از تخیل به دست آوردید رو بازگو‌کنید اینجا

آنچه شما در تخیل خود انجام می‌دهید صرفاً یک رؤیاپردازی نیست که شما وقایع را در ذهن خود ببینید. باید طوری وارد این رؤیا بشوید که انگار حقیقتاً در آن حاضر هستید. باید آن لحظه را به "همین لحظه" و آنجا را به "همین‌جا" تبدیل کنید. برای اینکه این موضوع را کاملاً روشن کنم، تصور کنید بعدازاینکه به هدف خود رسیدید رانندگی با یک ماشین جدید را تجربه خواهید کرد. در این صورت، نباید صرفاً یک ماشین جدید را در ذهن خود متصور شوید. باید حقیقتاً وارد این رؤیا بشوید؛ وجود خویش را نشسته پشت فرمان حس کنید. بوی نوی فضای داخلی را استشمام کنید. وجود خویش را در حال لذت بردن از رانندگی ایمن احساس کنید. شادمانی‌ای را که با به واقعیت پیوستن این رؤیا از آن شما خواهد بود احساس کنید.
k