معرفی و دانلود کتاب کام بک + خلاصه رایگان

۲.۸(از ۸ امتیاز)
آناهید اسماعیلی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کام بک

کتاب «کام بک»، اثر آناهید اسماعیلی و منتشرشده توسط انتشارات آراسبان، رمانی معمایی و عاشقانه است که داستان بازگشت پرونده‌ای پیچیده را روایت می‌کند و شخصیت‌ها را درگیر ماجراهای پرتعلیق می‌کند.

درباره کتاب کام بک

کتاب کام بک رمانی در ژانر معمایی و جنایی است که داستانی پر از پیچیدگی‌های روان‌شناختی و هیجان‌انگیز را روایت می‌کند. در این کتاب، پس از سه سال، پرونده‌ای که ظاهراً بسته شده بود، دوباره باز می‌شود و شخصیت‌هایی با گذشته‌ای پررمزوراز وارد صحنه می‌شوند. داستان عمدتاً حول محور شخصیت‌های «جانا» و «محراب» می‌چرخد که هر کدام با مسائل و زخم‌های روحی خود درگیر هستند و تلاش می‌کنند حقیقت را کشف کنند. اسماعیلی در این رمان با نثری روان و گیرا، جزئیات روان‌شناختی شخصیت‌ها را به شکلی دقیق ترسیم می‌کند و مخاطب را به درون ذهن پیچیدهٔ آن‌ها می‌برد. روایت کتاب پر از تعلیق است و هر فصل با کشف تازه‌ای همراه می‌شود که به بالا رفتن هیجان داستان کمک می‌کند. فضای داستانی تاریک و مرموز است و حالات روانی شخصیت‌ها به‌خوبی با محیط پیرامون آن‌ها هم‌خوانی دارد. کام بک نه‌تنها یک داستان معمایی ساده نیست، بلکه به بررسی عمیق‌تر مسائل انسانی مثل اعتماد، خیانت و تلاش برای رستگاری نیز می‌پردازد. این رمان برای کسانی که به داستان‌های پیچیده، معمایی و روان‌شناختی علاقه‌مندند، خواندنی و جذاب خواهد بود و تا پایان کتاب مخاطب را همراه خود نگه می‌دارد.

کتاب کام بک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر طرفدار داستان‌های هیجان‌انگیز با ترکیب عاشقانه و معمایی هستید، این کتاب برای شما مناسب است. روایت‌هایی پر از پیچش و جذابیت که تا آخر، خواننده را همراه می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کام بک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کام بک
تعداد صفحه‌ها:۴۹۶ صفحه
قیمت کتاب:۱۱۹۰۰۰ تومان

کاربر 10519012
۱۴۰۵/۰۳/۰۲

بهترین نویسنده رمان های پلیسی و جنایی تجربه من از کتاب کام بک اینه که بنظرم این رمان سه گانه رو اول از فلش بک بخونید بعد کام بک. تا با شخصیت ها و داستان آشنایی بیشتری داشته باشین. داستان بنظرم فوق...بیشتر

۱۴۰۵/۰۱/۱۲

رمان خیلی هیجان انگیز و خوبی بود

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۰۱

اندازه تبلیغاتش محتوا نداره هرسه جلد بی محتوا بود انگار توهمات یک بجه اومده روی کاغذ با یک پایان آبکی