دانلود و خرید کتاب استراتژی سه قلک ران لیبر ترجمه ریحانه کربلایی

نویسنده:ران لیبر
انتشارات:نشر مهرستان
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب استراتژی سه قلک

کتاب استراتژی سه قلک نوشتهٔ ران لیبر و ترجمهٔ ریحانه کربلایی است. نشر مهرستان این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی در باب تربیت فرزندانی که درمورد پولْ میانه‌رو، سخاوتمند و هوشمندانه رفتار کنند.

درباره کتاب استراتژی سه قلک

کتاب استراتژی سه قلک (The opposite of spoiled) می‌خواهد به ما کمک کند تا فرزندانی را تربیت کنیم که درمورد پولْ میانه‌رو، سخاوتمند و هوشمندانه رفتار می‌کنند. پرسیده‌اند که چرا صحبت‌کردن درمورد پول مهم است. چگونه گفت‌وگو درمورد پول را با فرزندانمان شروع کنیم؟ گفت‌وگو درمورد پول توجیبی چگونه باشد؟ آیا بچه‌ها باید کار کنند؟ اگر شما جزو والدینی هستید که به‌دنبال تربیت مالی و افزایش سواد مالی فرزندانتان و به‌دنبال جواب سؤالات یادشده هستید، می‌توانید با شرح مفصل آن‌ها در کتاب «استراتژی سه قلک» روبه‌رو شوید. این کتاب به‌عنوان یک راهنما در کنار والدین قرار می‌گیرد تا اول از همه به آن‌ها یادآوری کند که همهٔ ما والدین کم یا زیاد جنس دغدغه‌هایمان در تربیت فرزندانمان یکی است؛ فقط باید حواسمان جمع باشد که هر نسخه‌ای که برای فرزندانمان می‌پیچیم ویژهٔ خودشان باشد.

خواندن کتاب استراتژی سه قلک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب تربیت فرزندانی که درمورد پولْ میانه‌رو، سخاوتمند و هوشمندانه رفتار کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است