کتاب برتری خفیف
معرفی کتاب برتری خفیف
کتاب برتری خفیف نوشتهٔ جف اولسون و ترجمهٔ سیدخشایار کیافر است. انتشارات کدیور این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی تغییرات کوچک اما پیوسته و تأثیرگذار است.
درباره کتاب برتری خفیف
کتاب برتری خفیف (The Slight Edge) کتابی الهام بخش و رهنمودی است که جف السون آن را نوشته است. این کتاب به بررسی این موضوع میپردازد که چگونه انتخابها و عادات روزمره میتوانند بر نتایج بلندمدت زندگی ما تأثیر بگذارند. کتاب به خواننده کمک میکند تا درک کند که تغییرات کوچک و پایدار میتوانند منجر به موفقیتهای بزرگ شوند. کتاب شامل بخشهای زیر است:
- مقدمه: کتاب برتری خفیف با این ایده آغاز میشود که موفقیت و شکست در زندگی از انتخابها و عادات روزمره ما سرچشمه میگیرند.
- بخش اول: اصول برتری خفیف؛ در این بخش، السون به توضیح اصول اصلی The Slight Edge میپردازد.
- بخش دوم: عادات برتری خفیف؛ این بخش به بررسی عادات و اعمال روزمره میپردازد که میتوانند بر موفقیت ما تأثیر بگذارند.
- بخش سوم: مقاومت در برابر برتری خفیف؛ در این بخش، السون به موضوع مقاومت در برابر تغییر و پایداری میپردازد.
- بخش چهارم: پیادهسازی برتری خفیف؛ این بخش شامل راهنماییها و تکنیکهایی است که به خواننده کمک میکنند تا اصول The Slight Edge را در زندگی خود پیادهسازی کنند.
- نتیجهگیری: کتاب The Slight Edge با این پیام پایان مییابد که موفقیت نیاز به اعمال بزرگ ندارد، بلکه از اعمال کوچک و پایدار تشکیل میشود.
خواندن کتاب برتری خفیف را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خویاری پیشنهاد میکنیم.
شعر سیاسی در دوره پهلوی دوم![]()
احمد درستی
أسالیب التبلیغ عند الانبیاء (ع) دراسة قرآنیةسیدمنتظر موسوی
پشت چهرهی بزککردهاندیشکده برهان
گزیده مقامات حریریعبدالله رادمرد
آموزش کامل استوری لاین ۳شبنم وداد تقوی
بررسی تجارب آیندهاندیشی دانشگاههای ایران و جهانمحمد حسینی مقدم
اتاق فرارمگان گلدین
اعتماد و رضایت مشتریان و تاثیرات بازاریابی اخلاقیعلی جعغری
فقه الودیعة و العاریة از شرایع الاسلامابوالقاسم نجم الدین جعفربن حسن (محقق حلی)
درآمدی بر مرجع شناسی و پژوهش در حوزه زبان و ادبیات فارسیحسن حیدری
کارنامه پنجاه ساله اخیر منسیدمحمد نحوی