کتاب برتری خفیف
معرفی کتاب برتری خفیف
کتاب برتری خفیف نوشتهٔ جف اولسون و ترجمهٔ سیدخشایار کیافر است. انتشارات کدیور این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی تغییرات کوچک اما پیوسته و تأثیرگذار است.
درباره کتاب برتری خفیف
کتاب برتری خفیف (The Slight Edge) کتابی الهام بخش و رهنمودی است که جف السون آن را نوشته است. این کتاب به بررسی این موضوع میپردازد که چگونه انتخابها و عادات روزمره میتوانند بر نتایج بلندمدت زندگی ما تأثیر بگذارند. کتاب به خواننده کمک میکند تا درک کند که تغییرات کوچک و پایدار میتوانند منجر به موفقیتهای بزرگ شوند. کتاب شامل بخشهای زیر است:
- مقدمه: کتاب برتری خفیف با این ایده آغاز میشود که موفقیت و شکست در زندگی از انتخابها و عادات روزمره ما سرچشمه میگیرند.
- بخش اول: اصول برتری خفیف؛ در این بخش، السون به توضیح اصول اصلی The Slight Edge میپردازد.
- بخش دوم: عادات برتری خفیف؛ این بخش به بررسی عادات و اعمال روزمره میپردازد که میتوانند بر موفقیت ما تأثیر بگذارند.
- بخش سوم: مقاومت در برابر برتری خفیف؛ در این بخش، السون به موضوع مقاومت در برابر تغییر و پایداری میپردازد.
- بخش چهارم: پیادهسازی برتری خفیف؛ این بخش شامل راهنماییها و تکنیکهایی است که به خواننده کمک میکنند تا اصول The Slight Edge را در زندگی خود پیادهسازی کنند.
- نتیجهگیری: کتاب The Slight Edge با این پیام پایان مییابد که موفقیت نیاز به اعمال بزرگ ندارد، بلکه از اعمال کوچک و پایدار تشکیل میشود.
خواندن کتاب برتری خفیف را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خویاری پیشنهاد میکنیم.
یک روز کاری بدون استرس
مفاهیم بنیادی و کاربردهای فیزیولوژی ورزش پیشرفتهجاناتان کی. اهرمان
داشبورد مدیریت ثبت سفارش، تعرفه و ارزش گذاری کالا در گمرک TSCمحمد خانی چهری
خشمباب وودوارد
سفر به ولایت عزرائیلجلال آل احمد
یکپارچه سازی شبکه های اجتماعی و بازاریابی استراتژیکجمعی از اساتید دانشکده کسب و کار دانشگاه نیوکاسل
گر نوشتهمسعود سلطانی
آملیا ارهارتکیت بوام جروم