کتاب اختلال وسواس فکری جبری (OCD)
معرفی کتاب اختلال وسواس فکری جبری (OCD)
کتاب اختلال وسواس فکری جبری (OCD) نوشتۀ لورا ال. اسمیت با ترجمۀ مریم فرحزادی و نفیسه دورودیان در انتشارات آوند دانش به چاپ رسیده است. این کتاب با موضوع روانشناسی در مجموعۀ آسان بیاموزیم قرار دارد.
درباره کتاب اختلال وسواس فکری جبری (OCD)
کتاب اختلال وسواس فکری جبری (OCD) به یکی از اختلالهای تقریباً شایع در جهان پرداخته است. اختلال وسواس فکریعملی یا اختلال وسواس جبری که به انگلیسی Obsessive-Compulsive Disorder (OCD)) نامیده میشود یک اختلال روانی است که در آن فرد افکار افراطی و خاص را بهطور مکرر تجربه میکند یا نیاز به انجام مکرر اعمال خاصی را احساس میکند تا حدی که باعث پریشانی یا اختلال در عملکرد عمومی او میشود.
این کتاب، راهنمایی کاربردی برای مدیریت اختلال وسواس فکریجبری است و به تشخیص و درمان این اختلال روانی و رفتاری کمک میکند. کتاب به کمک آخرین تحقیقات درخصوص این اختلال، روشهای درمانی جدید و تمام منابع بهروز، اطلاعاتی را برای کنترل علائم در اختیار گذاشته است.
در کتاب اختلال وسواس فکری جبری (OCD) خواننده با این موضوعات آشنا میشود: اختلال وسواس فکری جبری و مشخصههای آن ازجمله ترس از آلودگی، شک و بررسی مداوم؛ شناخت عوامل خطر و محرکها؛ درمان از طریق تحریک مغزی؛ معرفی رفتار درمانیشناختی و ذهنآگاهی؛ حمایت از کودکان مبتلا به اختلال وسواس فکری جبری.
خواندن کتاب اختلال وسواس فکری جبری (OCD) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای روانشناسی بهویژه کسانی که یا با این اختلال دستبهگریبان هستند یا اطرافیانی مبتلا به این اختلال دارند پیشنهاد میکنیم.
درباره لورا ال. اسمیت
دکتر لورا ال. اسمیت، روانشناس بالینی است. او رئیس سابق انجمن روانشناسی نیومکزیکو بوده و تجربۀ کار در مراکز بالینی و مدرسه را داشته است. حوزۀ کاری او کودکان و بزرگسالان مبتلا به اختلال وسواس فکریجبری، اضطراب، افسردگی، عصبانیت و اختلال شخصیت است. دکتر اسمیت دورههای تخصصی را گذرانده و از مؤسسۀ آموزش رفتاردرمانی بنیاد بینالمللی اختلال وسواس فکریجبری (OCD) مجوز گرفته است. وی در زمینۀ درمان شناختی و مسائل مربوط به سلامت روان برای مخاطبانش در سراسر جهان کارگاههای آموزشی برگزار میکند.
بخشی از کتاب اختلال وسواس فکری جبری (OCD)
«اجبار» به الگوهای رفتاری سخت و انعطافناپذیر اشاره میکند. برای مثال، یک فرد ممکن است خود را مجبور و موظف بداند که فقط روزهای پنجشنبه خانه را تمیز کند. فرد دیگری ممکن است بهاجبار هر روز با سگش در مسیر خاصی پیادهروی کند یک اجبار دیگر میتواند این باشد که هیچوقت روی خط عابر پیاده پا نگذارید. رفتارهای اجباری تا زمانی که باعث آسیب یا ناراحتی نشود، نابهنجار به شمار نمیآید. بنابراین، برخی افراد وسواسها یا اجبارهای معمول را به خوبی مدیریت میکنند. به طور مثال، بسیاری از چهرههای ورزشی لیگهای بزرگ، مجموعه رفتارهای تشریفاتی و آیینی خوششانسی را به نمایش میگذارند که بسیار عجیب به نظر میرسد. بعضی از ورزشکاران خود را مجبور میکنند قبل از بازی، به همان آهنگی گوش کنند که در مسابقهی قبلی گوش داده و در آن پیروز شده بودند و برخی دیگر همان غذایی را میخورند که قبلا در مسابقهای که پیروز شده بودند خوردند.»
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۰۰ صفحه
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۰۰ صفحه