کتاب رفتاردرمانی دیالکتیک
معرفی کتاب رفتاردرمانی دیالکتیک
کتاب رفتاردرمانی دیالکتیک اثر جیلین گیلن و بلیز آگیره و ترجمهٔ مریم مهذب یکی از مجموعه کتابهای دامیز در زمینه موفقیت و خودیاری است.
درباره انتشارات آوند دانش
آوند دانش نهادی فرهنگی است که در کنار انتشارات کتابهای فارسی در حوزههای متنوع، فراهمآوری محصولات انتشارات وایلی را نیز به شکلی گسترده انجام میدهد. این انتشارات از ابتدای سال ۱۳۹۱ با درپیشگرفتن برنامهای مدون جهت انتشار کتاب به شکلی طبقهبندیشده و با رعایت قوانین جهانی کپیرایت، توانسته تصویری پررنگتر از خود در بازار کتاب ایران به نمایش گذارد. طی ۲ دههٔ گذشته، نام آوند دانش اغلب مترادف با نام وایلی بوده است و این انتشارات با تهیه و توزیع بهموقع بهترینها از ناشران زیرمجموعهٔ وایلی، خود را بهعنوان یکی از تأمینکنندگان قابلاطمینان و برتر کتاب نزد دانشگاهیان و پژوهشگران کشور معرفی کرده است.
مجموعه کتابهای پرفروش دامیز آوند دانش، کتابهایی آموزشی و راهنما برای یادگیری گامبهگام مهارتهای گوناگون و بهدستآوردن اطلاعات در زمینههای مختلفی مانند کسبوکار، هنرهای گوناگون، سرگرمی، کامپیوتر، تغذیه و سلامت، زبان انگلیسی، مهارتهای زندگی، روانشناسی، ادبیات، تاریخ و... هستند.
درباره کتاب رفتاردرمانی دیالکتیک
رفتار درمانی دیالکتیک For Dummies کتابی برای تمام زمانهاست. دنیا در سال ۲۰۲۰ یعنی زمان نگارش این کتاب، پر بود از چالشهای غیرمنتظره در این سال، همهگیری جهانی و انتخاباتی پرمناقشه و تظاهراتی که نشاندهندهٔ شکافهای اجتماعی بود. اینها تجربیاتی بود که اکثر ما را به چالش کشید و میتواند ضعفها و کوششهای ما را نمایان سازد.
خواندن کتاب رفتاردرمانی دیالکتیک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان حوزه توسعه فردی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب رفتاردرمانی دیالکتیک
«آن دسته از افرادی که از قبل به لحاظ سلامت روانی دچار مشکلاتی بودهاند برای اینکه بتوانند به طور مؤثر و منظم ارتباط برقرار کرده و لحظههای سخت را تحمل کنند بیآنکه بیشتر در ناامیدی غرق شوند و به لحظهی حال و دیگران و خودشان توجه کنند به مهارتهای بجا و اساسی این کتاب نیاز دارند. اینها مهارتهایی است که اگر منظم آموخته شده و به کار گرفته شود، نه تنها ما را از این موقعیت عبور میدهد بلکه در آینده نیز یاریمان میکند؛ چه این لحظهها پر از ناامنی باشد و چه نباشد. تقریباً هر آنچه باید دربارهی رفتار درمانی دیالکتیک بدانید در این کتاب هست؛»