کتاب مکتب امام خمینی
معرفی کتاب مکتب امام خمینی
کتاب مکتب امام خمینی به روایت سیدعلی خامنه ای و تدوین شده توسط محمدرضا فلاح شیروانی را انتشارات واژه پرداز اندیشه روانه بازار کتاب کرده است. این کتاب مجموعهای است از ۳۱ سخنرانی رهبر معظم انقلاب در طی سالهای برگزاری مراسم سالگرد رحلت امامخمینی (ره).
درباره کتاب مکتب امام خمینی
امامخمینی (ره) از چهرههای مهم تاریخ معاصر ایران و جهان است که سببساز تحولی عظیم در ایران شد و حرکتهای سرنوشتساز و انقلابی دیگر ملل منطقهٔ خاورمیانه را نیز رونق بخشید. پشتوانهٔ این تکاپو و عزم جدی برای ایجاد تغییر، نحوهٔ تفکری است که شایستهٔ توجه و تأمل بیشتر از سوی نسل جوان است. ازاینرو، حضرت امامخامنهای (مدظله)، رهبر کنونی انقلاب ایران، همهساله در مراسم رحلت ایشان به ایراد سخنرانیهایی میپردازند که مبین نکاتی دربارهٔ مشخصهها و ویژگیهای مکتب فکری امامخمینی (ره) و سبک زندگی و الگوی زیست ایشان است. این کتاب کوشیده نکاتی را پیرامون مباحث یادشده و نیز ضرورتهای برای حفظ انقلاب و پاسداری از اندیشهٔ امام را به خواننده یادآور شده و او را بیشتر با امام و انقلاب و ولیفقیه آشنا کند.
خواندن کتاب مکتب امام خمینی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دوستداران تاریخ معاصر ایران و نیز علاقهمندان به زندگینامهها از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب مکتب امام خمینی
«نگرانی از قدر ناشناسی وادادگی و تحریف
مقام معظم رهبری با مهم و احیاگر شناختن مکتب امام و این نهضت پربار معاصر به یک حادثه تلخ در دل تاریخ اسلام (جریان دامنهدار سقیفه) نظر میکنند که بشر دیروز را از یک فرصت بزرگ برای رویش و بالندگی محروم کرد و از همین منظر نگران قدرناشناسی دیگری در حق این مکتب و این انقلاب هستند. نهضت نبوی حادثهٔ کوچکی نبود ولی با قدرناشناسی مردم عصر که همهگونه حجت بر ایشان تمام شده بود از سرعت و شتابی که گرفته بود افتاد و درواقع به رکود کشیده شد.
بشریت اگر بیندیشد و انصاف را رعایت کند. تصدیق خواهد کرد که نجات بشر و حرکت بشر به سوی کمال به برکت اسلام ممکن خواهد شد و لاغیر. ما مسلمانها قدرناشناسی کردیم. ما نمک خوردیم و نمکدان را شکستیم. ما قدر اسلام را ندانستیم. ما پایههایی را که پیغمبر اکرم برای بنای جوامع برجسته و متکامل انسانی بناگذاری کرده بود در میان خود نگه نداشتیم ما ناشکری و ناسپاسی کردیم و چوبش را هم خوردیم. اسلام این توانایی را داشت و دارد که بشریت را به سعادت برساند به کمال برساند و از لحاظ مادی و معنوی او را رشد دهد. این پایههایی که پیغمبر گذاشتند - پایهٔ ایمان، پایهٔ عقلانیت، پایهٔ مجاهدت، پایهٔ عزت، پایههای اصلی جامعه اسلامی است.»
حجم
۶٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۶۹۶ صفحه
حجم
۶٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۶۹۶ صفحه