کتاب صحبت سال ها
معرفی کتاب صحبت سال ها
کتاب صحبت سال ها نوشتهٔ مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی بهجت قدس سره است. انتشارات واژه پرداز اندیشه این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی دربردارندهٔ خاطرات.
درباره کتاب صحبت سال ها
کتاب صحبت سال ها در باب زندگی و مرام «محمدتقی بهجت فومنی» در آینهٔ خاطرات و گفتار «علی بهجت» است. «محمدتقی بهجت» در سال ۱۲۹۵ به دنیا آمد و در سال ۱۳۸۸ درگذشت. او را از عرفا و مراجع تقلید شیعهٔ اهل ایران دانستهاند که از شاگردان «محمدحسین غروی اصفهانی» و «سید علی قاضی طباطبایی» بود. او از جانب «سید علی قاضی»، لقبِ «فاضل گیلانی» گرفته بود. با او آشنا شوید.
خواندن کتاب صحبت سال ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ خاطرات پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب صحبت سال ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | صحبت سال ها |
| عنوان دیگر | زندگی و مرام آیت الله محمدتقی بهجت فومنی در آینه خاطرات و گفتار حجت الاسلام و المسلمین علی بهجت |
| موضوع | حدیث، اخلاق اسلامی، زندگینامه |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۸۱۲۷۲۹۳ |
| تعداد صفحهها | ۳۸۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۹۰۰۰ تومان |

طاقچه بینهایت لطفا🙂
بنده قسمت کوچیکی از کتاب رو مطالعه کردم که در مورد زندگی نامه آیت الله بهجت بود،ارتباط خوبی با کتاب گرفتم،و کلی حس غیر قابل توصیف دریافت کردم، اشتیاق زیادی رو برای تهیه کتاب دارم مطالعه این کتاب رو به افرادی...بیشتر
دلربا و جانفزا
من نسخه چاپی کتاب رو خوندم این کتاب من رو اهل خوندن نماز شب کرد در حالیکه قبلش واقعا سختم بود، رابطه منو با پدرمادرم اصلاح کرد و دیدگاهم رو نسبت به دین واقعی تر و منطقی تر کرد به شدت شیفته...بیشتر
خیلی عالی و خواندنی
عالی بود ، ان شاالله که دیگران هم مطالعه کنند و افق دیدها وسیع شود
واقعا خوب بود، به شناخت صحیح و دقیق تری از آقای بهجت رسیدم و ایشون رو فرای کرامات غیبی، از منظر اخلاقی و شخصیتی شناختم :) خوندنش رو حتما توصیه میکنم، واقعا عاشق آیت الله بهجت شدم!
در این کتاب به زندگی علامه بزرگ آیت الله بهجت اشاره شده و زندگینامه ایشان را به طور مختصر به قلم پسر ایشان نوشته شده است. اگر این کتاب را بخوانید مطمئن باشید که اشارتهای مفید و توصیههای مفید درباره...بیشتر
لطفا این کتاب رو در طاقچه قرار بدین خدا خیرتون بده این کتاب محتوا و مطالب بسیار ارزشمندی داره لطفا تو طاقچه قرارش بدین تا افراد بسیار زیادی بتونن از این محتوا استفاده کنن
یکی از بهترین و تاثیر گذار ترین کتاب هایی بود تا حالا خواندم.
از همه علما و فقها بابد همچنین کتاب هایی روایت بشه.انسانی عارف و فاضل
کتاب خیلی خوبی بود، خوندش با یه حس شیرین همراه هست، این مدل کتاب ها آدم رو با علمای بزرگ آشنا میکنه و دریچه ای رو در ذهنمون میتونه باز کنه، مطالعه این کتاب رو پیشنهاد میکنم.