کتاب حل مسائل سازمانی با استفاده از فنون مالی (رویکرد کلینیکی)
معرفی کتاب حل مسائل سازمانی با استفاده از فنون مالی (رویکرد کلینیکی)
«حل مسایل سازمانی با استفاده از فنون مالی» (رویکرد کلینیکی) نوشته دکتر حسینمحمد پورزرندی(-۱۳۳۹)، مدیر اجرایی و مدرس دانشگاه و اسماعیل غفاری(-۱۳۴۶)، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.
این کتاب بر اساس الگویی به نام رویکرد کلینیکی، ساز و کارهایی برای حل مسایل سازمانها عرضه میکند و در مقابل رویکرد تحلیلی قرار میگیرد. در رویکرد تحلیلی صرفاً مباحث نظری مطرح و بعضاً هم کاربرد آن ارائه میشود در حالی که در رویکرد کلینیکی ارائه مطالب صرفاً معطوف به حل مساله است.
در رویکرد جدید (کلینیکی) با مسایل سازمانی به مثابه یک نوع بیماری برخورد میشود و کلیه مراحلی که توسط یک پزشک برای تشخیص و درمان بیماری انجام میشود برای حل مسایل سازمانی نیز بکار میرود، بطوریکه برای حل هر مساله نشانههای موجود در سازمان بررسی وعلل ممکن مساله بیان میشود (فرضیهسازی)، در ادامه برای تشخیص علت اصلی ایجاد مساله، شاخصهای متعددی ارائه میشود که میتواند بعنوان یک ابزار در اختیار مدیران قرار گیرد و نهایتاً برای درک و تفسیر صحیح شاخصها، مباحث نظری مرتبط بطور کامل بیان میگردد. لازم به ذکر اینکه در تبیین شاخصها علاوه بر منابع علمی از تجارب مولفان نیز در سازمانهای مختلف استفاده شده است.
مسایلی که در این کتاب و مجلدات بعدی مورد بررسی قرار میگیرند شامل نقدینگی، هزینه و سرمایهگذاریها خواهد بود. شاخصها و راهکارهای ارائه شده در این کتاب در سازمانهای صنعتی، خدماتی و عمومی با اندکی تغییرات قابل استفاده بوده و در صنایع دفاعی، خودروسازی، شهرداریها و بسیاری دیگر از سازمانها، نهادها و شرکتهای دیگر ارائه و توسط مدیران این سازمانها مورد استفاده قرار گرفته است.
در این کتاب ضمن بیان بصیرتهای ششگانه مدیریتی به مساله نقدینگی بطور کامل پرداخته شده و برای حل این مسئله در سازمانها، ابتدا نشانههای آن و سپس علل و شاخصهای تشخیص و مباحث نظری مرتبط با آن بیان شده است.
من و فرزندم
نسرین جلالی هریس
مبانی طراحی خانهی رشد کودکان کار با رویکرد پایداری اجتماعیسیده شیدا دهقانی نیکی
سرطانمیشل رایان
تفسیر شهرستانی جلد اول؛ مفاتیح الأسرار و مصابیح الأبرارمحمدبن عبدالکریم الشهرستانی
نقش آنگلا مرکل در ارتقای جایگاه بین المللی آلماننسرین حکیمی
شفای روابط عاطفیآناهیتا علی اسمعیلی
مدل های تأمین مالی جمعی شرکت ها و کسب و کارهای نوپا در اقتصاد ایرانوحید نکوئی
سهم من از دریاژیلا تقیزاده
کارور گرافیک پیشرفتهالهه فخریان
پویایی شناسی سیستم ها (جلد دوم)
علینقی مشایخی
روابط خیلی عمومیحسین کلهر