دانلود و خرید کتاب نمادسازی قرآن در داستان نوح و یوسف با تاکید بر تفسیر المیزان حسین داغری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب نمادسازی قرآن در داستان نوح و یوسف با تاکید بر تفسیر المیزان

کتاب نمادسازی قرآن در داستان نوح و یوسف با تاکید بر تفسیر المیزان

نویسنده:حسین داغری
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نمادسازی قرآن در داستان نوح و یوسف با تاکید بر تفسیر المیزان

کتاب نمادسازی قرآن در داستان نوح و یوسف با تاکید بر تفسیر المیزان نوشتۀ حسین داغری در انتشارات آذرفر به چاپ رسیده است.

درباره کتاب نمادسازی قرآن در داستان نوح و یوسف با تاکید بر تفسیر المیزان

داستان‌های قرآنی با بسیاری از داستان‌های رایج بشری تفاوت‌های اساسی دارند. این داستان‌ها اغلب کوتاه هستند و کانون آن‌ها، مبارزۀ خیر و شر یا حق و باطل است. قرآن این قهرمانان و ضدقهرمانان را به‌عنوان الگوهای شاخص برای نسل‌های بعد ارائه کرده است.

داستان حضرت نوح و حضرت یوسف به‌عنوان قصه‌های عبرت‌آموز قرآنی تقابل حق و باطل را نشان می‌دهند. قرآن در این دو داستان دربارۀ هر دو گروه حق و باطل، شخصیت‌های مهم و برجسته‌ای را ترسیم و برای نسل‌های بعدی الگوپردازی و نمادسازی کرده است. نمادسازی در این دو قصه در دو دسته «افراد و شخصیت‌ها» و «حوادث و وقایع» انجام شده است. مثلاً در داستان نوح، قهرمانان یا شخصیت‌های مثبت داستان عبارت‌اند از حضرت نوح که نماد پایداری و استقامت در راه حق است و پیروان اندکش که نماد رستگاری و حسن عاقبت هستند. ضدقهرمانان یا شخصیت‌های منفی یعنی زن و پسر نوح، نیز نمادهای حق‌گریزی و باطل به شمار می‌روند. به‌علاوه، قرآن برخی از وقایع و حوادث را نیز در این داستان نمادسازی کرده است. طوفان، کشتی و عمر نوح  که به ترتیب در ادبیات دینی از دیرباز نماد مکر و قهر الاهی، نجات‌بخشی و امنیت و مشیت ربوبی تلقی شده‌اند.

کتاب نمادسازی قرآن در داستان نوح و یوسف با تاکید بر تفسیر المیزان در ۴ فصل موضوع نمادهای به کار رفته در این دو داستان را با تکیه بر تفسیر قرآن المیزان بررسی می‌کند.

خواندن کتاب نمادسازی قرآن در داستان نوح و یوسف با تاکید بر تفسیر المیزان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران تفسیر قرآن و ادبیات مذهبی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نمادسازی قرآن در داستان نوح و یوسف با تاکید بر تفسیر المیزان

«یکی از دیدگاه های رایج در قرآن پژوهی معاصر، بحث از وجود تمثیل و نماد در قرآن و قصه‌ های قرآنی است. برخی از نظریه پردازان با ذکر ادله ای چون سبک ادبی مشترک میان داستان های قرآنی با داستان های بشری و بهره بردن از نماد با روش های خاص بیانی در آن، مواردی که مقصود الهی با پرسش و پاسخ و حکایت آمده، قائل به حضور نماد و تمثیل در قرآن و داستان های آن شده اند. در مقابل، عده ای دیگر با ذکر مواردی چون ناسازگاری تخیل و صحنه سازی در داستان های قرآن کریم به دلیل حقانیت و صدق آن، انگاره حضور نماد و تمثیل در قصه های قرآن را به چالش کشیده اند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۹۹۵٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۸۳ صفحه

حجم

۹۹۵٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۸۳ صفحه

قیمت:
۱۷,۰۰۰
تومان