کتاب فروش تحول آفرین
معرفی کتاب فروش تحول آفرین
کتاب فروش تحول آفرین بهقلم فیلیپ کاتلر و مارین دینجینا و والدمار فورج با ترجمهٔ صمد عالی را نشر کتاب مهربان منتشر کرده است. این کتاب به توضیح و معرفی راهکارهای افزایش فروش و رشد درآمد میپردازد.
درباره کتاب فروش تحول آفرین
فروش تحولآفرین یک رویکرد تعاملی و نوآورانه جهت پاسخگویی به شرایط محیطی جدید است که توسط فیلیپ کاتلر و همکارانش مطرح شده است. در این رویکرد شرکت با شناسایی فرصتهای نوآوری ارزش در صنعت مشتری نهتنها توانمندیها و ظرفیتهای خود را جهت ارائهٔ ارزش برتر به مشتری بسیج میکند بلکه با ایجاد شبکهٔ ارزش و بهرهمندی از قابلیتهای این شبکه، آغازگر تحول در کسبوکار مشتری میباشد. بدیهی است چنین حرکتی آسان نخواهد بود و در وهلهٔ اول، مستلزم تغییر نگرش شرکت درخصوص مدلهای رایج کسبوکار و تحول در داخل شرکت و همراستا کردن کلیهٔ واحدهای شرکت با چنین تفکر و رویکردی است. فیلیپ کاتلر و همکارانش در این کتاب و طی ۶ فصل سعی کردهاند با ارائهٔ نمونههای عملی از شرکتهای موفق از رویکرد فروش تحولآفرین دفاع کرده و به دیدگاههای خودشان مشروعیت بخشند.
خواندن کتاب فروش تحول آفرین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مباحث مدیریتی و کسبوکار از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
درباره فیلیپ کاتلر
فیلیپ کاتلر در سال ۱۹۳۱ در شیکاگو به دنیا آمد. او برجستهترین متفکر بازاریابی در جهان و پدر بازاریابی مدرن است. کاتلر در دانشکدهٔ مدیریت جی. ال. کلوگ در دانشگاه نورثوسترن تدریس میکند. او عمدۀ نظرات خود در حوزۀ بازاریابی را در کتاب «مدیریت بازاریابی: تحلیل، برنامهریزی، اجرا و کنترل بر بازاریابی کلاسیک» نوشته است؛ کتابی که یکی از معتبرترین کارهای انجامشده در باب این موضوع به شمار میرود. فیلیپ کاتلر بیش از ۸۰ کتاب منتشر کرده که در آنها به موضوعاتی مانند بازاریابی افراد، مکانها، علل اجتماعی، نهادهای فرهنگی، مشاغل، آموزش عالی و سازمانهای فعال در زمینهٔ مراقبتهای بهداشتی پرداخته است. او سالها کوشیده تا بازاریابی را به یک رشتۀ مهم و جدی در عرصۀ کسبوکار تبدیل کند. از این رو، تعاریف جامع و مفیدی را در این باره ارائه کرده است. کاتلر درجۀ استاد ممتاز «اس سی جانسون و پسر» را در رشتۀ بازاریابی بینالمللی دارد. او این درجه را در دانشکدۀ مدیریت دانشگاه نورثوسترن دریافت کرده است.
بخشی از کتاب فروش تحول آفرین
«در دنیای بههمپیوستهٔ کسبوکار که در حال جهانی شدن میباشد موضوع فروش بیش از گذشته استراتژیکتر شده است. شرکتهای موفق نظیر ایبیبی آیبیام ، بامباردیر، جنرالالکتریک، اچپی پروکتراند گمبل، اسایپی و وودافون ثابت کردهاند که ارزش پایگاه مشتری شاخص قدرتمندی برای تعیین ارزش شرکت است. در این راستا تعدادی از محققان استدلال کردهاند که باید مشتریان استراتژیک همانند داراییها مدیریت شوند و بنابراین زمان و پول صرفشده برای آنها باید بهعنوان سرمایهگذاری و نه هزینه در نظر گرفته شود. ما معتقدیم که پیوند توانمندها و نیروهای شرکت با مشتریان استراتژیک میتواند یک موتور محرک برای تحقق تغییرات و ایجاد مزیت پایدار در بازار باشد. این یک قدرت و یک الهام برای به چالش کشیدن فرضیات موجود در حوزهٔ کسبوکار و خلق چشماندازهای جدید در بازار از طریق تفکر مجدد در مورد بازار و کسبوکار برای تحقق نوآوری مشترک ارزش و افزایش ارزش در فراتر از مرزهای سنتی شرکت میباشد.»
حجم
۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۰۲ صفحه
حجم
۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۰۲ صفحه