دانلود و خرید کتاب سبک های یادگیری شناختی و خودشکوفایی مبینا جولایی
تصویر جلد کتاب سبک های یادگیری شناختی و خودشکوفایی

کتاب سبک های یادگیری شناختی و خودشکوفایی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سبک های یادگیری شناختی و خودشکوفایی

کتاب سبک های یادگیری شناختی و خودشکوفایی به‌قلم مبینا جولایی را انتشارات هورین منتشر کرده است. این کتاب به توضیح و تشریح انواع سبک‌های یادگیری و راهکارهای افزایش بهره‌وری و نتیجه‌دهی هر کدام از آن‌ها می‌پردازد.

درباره کتاب سبک های یادگیری شناختی و خودشکوفایی

یکی از واقعیت‌های مهم هستی وجود تنوع در میان پدیده‌های عالم است. انسان‌ها نیز مشمول همین قاعده‌اند. یادگیری غالباً به‌عنوان یک فرایند سودمند تعریف می‌شود، که فراگیر در آن به‌صورت فعالانه با نزدیک شدن به اطلاعات، مرتبط کردن آن‌ها با دانش قبلی خود و کنترل و هدایت فرایند یادگیری خود عمل می‌کند. دانش‌آموزان از لحاظ توانایی‌های ذهنی، روش‌های آموختن، سبک و سرعت یادگیری، آمادگی و علاقه و انگیزش برای کسب دانش و انجام فعالیت‌های تحصیلی با هم تفاوت دارند. عوامل مختلفی موجب تفاوت میان یادگیرندگان می‌شود. آنچه در سال‌های اخیر بیشتر از بقیۀ عوامل نظر روان‌شناسان پرورشی و متخصصان آموزشی را به خود جلب کرده، تنوع سبک‌های یادگیری است. سبک‌ها‌ یادگیری، رویکردها یا روش‌های گوناگون برای یادگیری هستند که شامل آموزش روش‌های منحصر‌به‌فرد برای یادگیری بهترین یادگیرندگان است. نظریه‌های سبک‌های یادگیری نشان می‌دهد افراد به شیوه‌های مختلف به بهترین نحو فکر می‌کنند و یاد می‌گیرند. یکی از تفاوت‌های فردی مهم و مؤثر در تربیت افراد در نظر گرفتن سبک یادگیری است. سبک یادگیری می‌تواند پیامدهای مهمی برای آموزش داشته باشد، زیرا موفقیت دانش‌آموزان نتیجۀ تعامل آموزش و سبک یادگیري است. ایدهٔ اصلی استفاده از سبک‌های یادگیری این است که یادگیرندگان در یک یا چند سبک طبقه‌بندی شوند. بنابراین آموزش دانش‌آموزان براساس سبک آن‌ها موجب بهبود یادگیری خواهد شد. کتاب حاضر می‌کوشد ابتدا به توضیح و تشریح این سبک‌ها و سپس به معرفی راهکارهای به‌کارگیری آن بپردازند.

خواندن کتاب سبک های یادگیری شناختی و خودشکوفایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به مباحث توسعه‌ٔ فردی و نیز معلمان و والدین از خواندن این کتاب سود خواهند برد.

بخشی از کتاب سبک های یادگیری شناختی و خودشکوفایی

«سبک

سبک مانند بسیار‌ی از توانایی‌های افراد امری مادرزادی نیست و حاصل تعاملات فرد با محیط پیرامونش در فرایند رشد و اجتماعی شدن است. سبک یک ویژگی فردی به‌خصوص در انجام امور است که امکان اجرای فعالیت‌های ارادی را می‌دهد. بنابراین بسیاري از باورهای اخلاقی بارز افراد، افکار اقتصادی آنان، رفتارهای اجتماعی و به‌طورکلی ویژگی‌های بنیادین شخصیت افراد را شکل می‌دهد. سبک در حقیقت ناشی از سرشت فرد، ارتباط فرد با سایرین، اجتماع، خلاقیت و تطبیق‌پذیری است.

سبک یادگیری

ارائهٔ یک تعریف ویژه از سبک یادگیری دشوار است. هر محققی به دلایل متفاوت تعریف خود را پیشنهاد می‌کند، اول به این دلیل که هر محقق فقط به یکی از ابعاد فرایند یادگیري علاقه‌مند می‌باشد. دوم، به این دلیل که هر محقق برای اندازه‌گیری سبک یادگیری از ابزارهای متفاوتی استفاده می‌کند. سوم، اساس نظری مدل یادگیری هر محقق متفاوت می‌باشد. مثلاً کار مبتنی بر بافت روی رویکردهای یادگیری دانش‌آموزان. یک تعریف استاندارد از سبک یادگیری عبارتست از: رفتارهای معین شناختی، عاطفی و روانی اجتماعی که به‌عنوان شاخص‌های نسبتاً پایدار در زمینۀ نحوهٔ ادراک، تعامل و واکنش نسبت به محیط یادگیری به کار می‌روند. تعریف دیگر سبک یادگیری شامل ترکیب روش‌های شناختی، عاطفی و فیزیولوژیک است که به‌وسیلۀ آن‌ها افراد به بازیابی، سازماندهی، پردازش و یادآوری اطلاعات می‌پردازند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۷۷۸٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۹۸ صفحه

حجم

۷۷۸٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۹۸ صفحه

قیمت:
۴۵,۲۶۷
تومان