دانلود و خرید کتاب کشف المحبوب محبوبه سپهرام

کتاب کشف المحبوب

امتیاز:
۳.۹از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کشف المحبوب

کتاب کشف المحبوب نوشتهٔ محبوبه سپهرام است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کشف المحبوب

کتاب کشف المحبوب سرگذشت یک کارمند درمان است که پرتوشناسی تشخیصی یا همان رادیولوژی خوانده و علاقه‌مند به ادبیات و قلم‌فرسایی هم است. آدمی که بی‌اندازه شفقت دارد طنز نوشته‌ای نگاشته که هرچند به فراخور موضوعات مطرح شده، گاهی از خوشمزگی‌اش کاسته می‌شود.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب کشف المحبوب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران سرگذشت‌نامه پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۳/۱۱/۰۴

محبوبه عزیزم کتابت محشره.واقعا برایم جای افتخاره دوستم نویسنده است.وآن هم نویسنده با این سبک زیبا و دلنشین.

yalda.d
۱۴۰۳/۱۰/۱۹

آرزوی موفقیت برا شما🫶

۱۴۰۳/۱۰/۲۰

دوست فرهیخته و فرزانه ی من خیلی خوشحالم برات که بالاخره انجام شد و با شناختی که ازت دارم و نوشته هاتو قبلا خوندم مطمئنم این کتاب عالیههههههههههه

سوسن وکیلی اصیل
۱۴۰۳/۱۰/۱۸

بخش مربوط به معرفی کتاب رو هم بزارید .

فائزه روزبه آهنگرانی
۱۴۰۳/۱۰/۱۸

بیان ساده / طنز کلام گیرا / من عاشق این سبک از نوشته هام که بخوونی و خسته نشی / خیلی خوب نوشتی/خیلی لذت بردیم / لطفا ادامه بده/ از پیچ و خم این راه ناهموار نترس ، تو میدرخشی

- بیشتر
مادومی نژاد