معرفی و دانلود کتاب تستونامی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تستونامی

کتاب تستونامی

۵.۰(از ۶ امتیاز)

معرفی کتاب تستونامی

کتاب تستونامی نوشتهٔ مسعود بیگدلی و شاهین قایمی نژاد و زهرا رییسی بهان و آزاده فلاح زاده است. انتشارات پویش اندیشه خوارزمی این کتاب کمک‌درسی را منتشر کرده است.

درباره کتاب تستونامی

کتاب تستونامی، سونامی تست و آزمون هوش، آمادگی آزمون ورودی تیزهوشان، ۱۵۱ آزمون شامل ۱۷ آزمون جامع را در بر گرفته است. این کتاب ویژهٔ دانش‌آموزان پایهٔ نهم است.

خواندن کتاب تستونامی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانش‌آموزان پایهٔ نهم پیشنهاد می‌کنیم. دانش‌آموزان دبستانی، والدین و معلمان آن‌ها اولین مخاطبان کتاب‌های کمک‌‌آموزشی دبستان هستند. علاوه‌بر این، مربیان و مشاوران تحصیلی نیز می‌توانند برای اطلاع از دروس و تغییرات محتوای آن از این دسته‌بندی استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تستونامی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تستونامی
عنوان دیگر:سونامی تست و آزمون هوش، آمادگی آزمون ورودی تیزهوشان؛ ۱۵۱ آزمون شامل ۱۷ آزمون جامع
موضوع:دبستان
نویسنده:مسعود بیگدلی، شاهین قائمی نژاد، زهرا رئیسی بهان، آزاده فلاح زاده