معرفی و دانلود کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم pdf + خلاصه رایگان

کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم

۳.۸(از ۲۰ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم

کتاب الکترونیکی فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم نوشتۀ سارا فروزانی آذر و فاطمه سادات حسینی کوشکی و شاهین قائمی نژاد و سمیه میخچه گر و خدیجه آذین است و انتشارات پویش اندیشه خوارزمی آن را منتشر کرده است. کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم، یک منبع کاملاً دسته‌بندی شده برای تسلط بر تست‌های نمونه دولتی و تیزهوشان است.

درباره کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم

کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم یک منبع بسیار مفید و کاربردی برای داوطلبانی است که قصد شرکت در آزمون‌های دولتی یا تیزهوشان را دارند. این کتاب با هدف آمادگی حرفه‌ای و کامل داوطلبان برای موفقیت در آزمون ورودی به مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان تهیه شده است. در کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم سؤالات تیزهوشان و نمونه دولتی سالیان گذشته گردآوری و طبقه بندی شده است. تا دانش آموزان بتوانند با انواع نمونه سوالات چهارگزینه‌ای آشنا شوند.

کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم، شامل سرفصل‌های درسی از قبیل علوم، ریاضی، فارسی و … است و به طور کامل به بررسی و توضیح مفاهیم و مباحث هر درس پرداخته است. همچنین، تعداد زیاد نمونه سؤالات، طبقه‌بندی موضوعی سؤالات، سؤالات تألیفی و پاسخ‌نامه‌های کاملاً تشریحی باعث شده است کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم کاملترین منبع نمونه سؤالات تیزهوشان و نمونه دولتی باشد. داشتن این کتاب کمک‌درسی به داوطلبان کمک می‌کند تا با بررسی مطالب مرتبط و حل تست‌ها، درک و شناخت خود را نسبت به دروس مختلف بهبود داده و در مسیر موفقیت گام بردارند.

خواندن کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانش‌آموزان پایۀ نهم مناسب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم
عنوان دیگر:تثبیت + جمع‌بندی؛ کتاب همراه جهت آمادگی ورود به دبیرستان‌های تیزهوشان و مدارس نمونه
موضوع:متوسطه اول
نویسنده:سارا فروزانی آذر، فاطمه سادات حسینی کوشکی، شاهین قائمی نژاد، سمیه میخچه گر، خدیجه آذین
انتشارات:انتشارات پویش اندیشه خوارزمی
قیمت کتاب:۵۷۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه فینگر

مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۳/۳۰

کتاب خوبی است مخصوصا برا کسانی که وقت زیادی تا آزمون ندارند و میخواهند مطالب مهم و نکته های تستی هر مبحث رو یاد بگیرند

۱۴۰۳/۱۱/۰۸

مهدی
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۸/۲۰

چرا pdf نیست

اقتصاد و مردم سالاری اجتماعی (سوسیال دموکراسی)
سایمون وات
تاثیر فناوری نانو بر تصمیم خرید مصرف کننده
غزال مرادی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، زیست شناسی ۲ (یازدهم)
عباس راستی بروجنی
سیری در اندیشه های اسلامی - اجتماعی علامه دکتر محمد اقبال لاهوری
محمد هاشمی
مربیگری در کسب و کار
محمد فیروزدهقان
زبان انگلیسی هشتم (جامع‌ترین کتاب کار پایه‌ی هشتم)
علی حیاتی
شب امتحان ریاضی نهم
محمدرضا محمدی
پرسش های چهارگزینه ای علوم هفتم (تیزهوشان)
مهدی مظلوم شایان
خیر و شر در نهج البلاغه
نورالله علیدوست خراسانی
ماجرای بیست عربی (پایه نهم)
علی جعفری ندوشن
آموزش طبقه بندی شده ریاضی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک
مریم نصیری
نغمه سها
سمیه یوسفی
فور ۲۰ زیست شناسی ۱ (پایه دهم)
زینب دهقان
مکمل ۱۴۰۴، مجموعه لغات زبان ارشد وزارت بهداشت
حمیدرضا علی بابایی
ستاره ای در اقیانوس (داستان زندگی حضرت یونس ع)
مجید ملامحمدی