معرفی و دانلود کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان pdf + خلاصه رایگان

کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان

ششم به هفتم

۳.۶(از ۲۰ امتیاز)

معرفی کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان

کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان اثری از مسعود بیگدلی است که انتشارات پویش اندیشه خوارزمی آن را روانهٔ بازار کرده است.

دربارهٔ کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان

اثر حاضر دفترچهٔ شبیه‌ساز آزمون ششم به هفتم دبیرستان‌های دورهٔ اول استعدادهای درخشان سراسر کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ است.

آزمون تیزهوشان یک آزمون تستی است که برای ورود به مدارس استعدادهای درخشان از دانش‌آموزان گرفته می‌شود. این امتحان در پایه‌های ششم و نهم و برای عبور از مقطع تحصیلی پیشین به مقطع بعدی و ثبت‌نام در مدارس استعدادهای درخشان گرفته می‌شود. هدف از این آزمون و همچنین تأسیس مدارس تیزهوشان، پرورش استعداد دانش‌آموزان با توانایی هوشی بالا است تا از آیندهٔ خوبی برخوردار شوند.

در آزمون تیزهوشان پایه ششم، سؤالات شامل مباحث استعداد تحلیلی و هوش است و از مباحث درسی (استعداد تحصیلی) آزمونی گرفته نمی‌شود.

کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

همه دانش‌آموزان پایهٔ ششم که داوطلب شرکت در آزمون تیزهوشان هستند می‌توانند از این کتاب استفاده کنند. دانش‌آموزان دبستانی، والدین و معلمان آن‌ها اولین مخاطبان کتاب‌های کمک‌‌آموزشی دبستان هستند. علاوه‌بر این، مربیان و مشاوران تحصیلی نیز می‌توانند برای اطلاع از دروس و تغییرات محتوای آن از این دسته‌بندی استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان
تعداد صفحه‌ها:۳۶۴ صفحه
قیمت کتاب:۱۷۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه جامپینگ

۱۴۰۲/۰۳/۲۴

کتاب بسیار عالی هست برا کسانی که ورودی ششم به هفتم تیزهوشان هستن توصیه میکنم این کتاب ملید قبولی خودن در ازمون گاج بوده است باتشکر از برنامه طاقچه

۱۴۰۳/۰۳/۰۲

خیلی خوبه

۱۴۰۲/۱۲/۲۸

کتاب‌کاربردی‌‌و‌خوبی است

کاربر 12095101
۱۴۰۵/۰۳/۰۳

برنامه عالیه کتاب خوبیه ۱۵ تا آزمون داره من هنوز آزموناش رو نزدم ولی تعریفش رو شنیدم قیمت الکترونیکیش عالیه

ریحآنه‌ ‌.
۱۴۰۵/۰۱/۲۱

خیلی کتاب خوبیه! برای کسایی که می‌خوان تیزهوشان قبول بشن می‌تونه مفید باشه.. به هرحال آزمون زدن خیلی خیلی کمک میکنه‌ به قبولی و این کتاب با سطح سوالات متفاوت و نوع سوالات متنوع به خوبی کمک کنندس‌ .. پیشنهاد میکنم...بیشتر

Ilya fix faire

هزینه این کتاب و واریز کردم چرا واسم دانلود نشد؟؟؟؟؟

eli
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۳/۰۱

به نظرم کتاب خوبی نیست سوالاتش خیلی سخته جوری که بچه کله اعتماد به نفسش رو از دست میده