کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان
معرفی کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان
کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان اثری از مسعود بیگدلی است که انتشارات پویش اندیشه خوارزمی آن را روانهٔ بازار کرده است.
دربارهٔ کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان
اثر حاضر دفترچهٔ شبیهساز آزمون ششم به هفتم دبیرستانهای دورهٔ اول استعدادهای درخشان سراسر کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ است.
آزمون تیزهوشان یک آزمون تستی است که برای ورود به مدارس استعدادهای درخشان از دانشآموزان گرفته میشود. این امتحان در پایههای ششم و نهم و برای عبور از مقطع تحصیلی پیشین به مقطع بعدی و ثبتنام در مدارس استعدادهای درخشان گرفته میشود. هدف از این آزمون و همچنین تأسیس مدارس تیزهوشان، پرورش استعداد دانشآموزان با توانایی هوشی بالا است تا از آیندهٔ خوبی برخوردار شوند.
در آزمون تیزهوشان پایه ششم، سؤالات شامل مباحث استعداد تحلیلی و هوش است و از مباحث درسی (استعداد تحصیلی) آزمونی گرفته نمیشود.
کتاب جامپینگ؛ شبیه ساز آزمون ورودی تیزهوشان را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
همه دانشآموزان پایهٔ ششم که داوطلب شرکت در آزمون تیزهوشان هستند میتوانند از این کتاب استفاده کنند.
کتاب بسیار عالی هست برا کسانی که ورودی ششم به هفتم تیزهوشان هستن توصیه میکنم این کتاب ملید قبولی خودن در ازمون گاج بوده است باتشکر از برنامه طاقچه
خیلی خوبه
به نظرم کتاب خوبی نیست سوالاتش خیلی سخته جوری که بچه کله اعتماد به نفسش رو از دست میده
کتابکاربردیوخوبی است