معرفی کتاب بازیافت
کتاب بازیافت نوشتهٔ کی بارنهام و ترجمهٔ مجید عمیق است. نشر مهاجر این کتاب را منتشر کرده است. این اثر از مجموعهٔ «دانش محیطزیست» این نشر است و برای کودکان و نوجوانان نگاشته شده است.
درباره کتاب بازیافت
کی بارنهام در کتاب بازیافت (Recycle) برای نوجوانان توضیح داده است که بازیافت به چه معناست و اصلا چرا بازیافت میکنیم. او در این اثر چگونگی بازیافت مواد مختلف از جمله کاغذ، شیشه و پلاستیک را شرح داده است. نوجوانان با خواندن این اثر میتوانند از سرنوشت زبالههای انسانی آگاه شوند و شیوههای مختلف بازیافت را فرا بگیرند.
خواندن کتاب بازیافت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران آثار حوزهٔ محیطزیست و نوجوانانی میخواهند برای حفظ محیطزیست تلاش کنند، پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بازیافت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بازیافت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۲۲۵۰۰۱۱ |
| تعداد صفحهها: | ۳۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۶۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه دانش محیط زیست |

متاسفانه در کشور ما کودکان ونوجوانان از اهمیت بازیافت مواد واستفاده بهینه از کاغذ،پلاستیک وغیره اگاهی کمی دارند این کتاب کمک بسیار خوبی برای کودکان ونوجوانان می باشد