کتاب پول و قانون جذب
معرفی کتاب پول و قانون جذب
کتاب پول و قانون جذب نوشتهٔ جری هیکس و استر هیکس و ترجمهٔ نیکناز ریاضتی است. انتشارات نسل نواندیش این کتاب را منتشر کرده است. چگونه ثروت، سلامتی و شادی را جذب کنیم؟
درباره کتاب پول و قانون جذب
با شنیدن کتاب پول و قانون جذب (Money, and the law of attraction) میآموزید چگونه ثروت، سلامتی و شادی را جذب کنیم. این کتاب صوتی که پنج بخش دارد، گفته است که بناست زندگی، احساسی خوب به آدم بدهد و طبیعت زندگی، آسایش همهجانبهٔ انسان است. این کتاب تعلیم داده است که کیفیت کنونی زندگی ما اهمیتی ندارد؛ بلکه زندگی همیشه میتواند بهتر از این شود و انتخاب و نیروی بهبود تجربهٔ زندگی در اختیار شخصِ شما است؛ همچنین این کتاب، ابزاری فلسفی و کاربردی ارائه داده است که در صورت مداومت در استفاده، میتوانید ثروت و تندرستی و شادی بیشتر را تجربه کنید که حق طبیعی هر انسان است. کتاب «پول و قانون جذب» دومین کتاب از چهار کتاب برنامهریزیشدهٔ مرتبط با قانون جذب است. این اثر به قلم استر هیکس و جری هیکس که آموزههای آگاهی غیرفیزیکی آبراهام را ارائه کرده، توضیح داده است که دو موضوعی که بهطور مزمن تحتتأثیر قانون قدرتمند جذب قرار میگیرد، رفاه مالی و جسمانی است. این کتاب بر هر یک از مهمترین جنبههای تجربهٔ زندگیمان تمرکز کرده و سپس ما را به کنترل خلاقانه و آگاهانهٔ همهٔ جنبههای زندگی راهنمایی کرده است؛ همچنین دقیقاً به قلب چیزی میپردازد که برخی از ما از آن ناراحت هستیم؛ پول و سلامت جسم.
خواندن کتاب پول و قانون جذب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب پول و قانون جذب
«لذت داشتن بدن سالم
جسم را به همترازی رساندن کار بسیار ارزشمندی است؛ به دو دلیل:
ـ اول آنکه افراد به هیچ موضوعی بیش از بدن خود نمیاندیشند و این منطقی است، چراکه جسم همهجا همراه شماست.
ـ دوم آنکه هر نوع نگاه یا اندیشه از معبر جسم عبور میکند که مانند عدسی است. لذا روش و رفتار شما در قبال هر موضوعی تحتتأثیر احساسی است که از جسمتان دارید.
ازآنجاکه علم و دانش پزشکی بهتدریج رابطهٔ ذهن و بدن، افکار و پیامدها و رویکردها و نتایج آنها را پذیرفتهاند، بیشتر افراد در انبوه راهنماییهای ضدونقیض مرتبط با مسائل جسمی دچار سردرگمیاند. وقتی پایه و اساس درک علمی دچار نقصان باشد، متوسل شدن به راهوروش و دارو و درمان هرچقدر که باشد باز نمیتواند نتایج قابلاثباتی در بر داشته باشد و چون تنظیم انرژی در افراد مختلف به دلیل وجود عوامل بسیار متنوعی مثل باورها، خواستهها، انتظارات و تأثیر و تأثرات اولیه و بعدی آن متفاوت است، زیاد تعجب ندارد که داروهای «همواره مؤثر» وجود نداشته باشد و جای تعجب نیست که بیشتر افراد دربارهٔ موضوع جسم بهحق سردرگماند.
وقتی بهجای استفاده از دستگاه راهنمای احساس خودتان برای درک تراز انرژی یا عدم همترازی انرژی خود تلاش و اطلاعات مربوط به سلامت دیگران را جمعآوری و پردازش میکنید، مانند آن است که برای تعیین مسیر در کشور خودتان از نقشهٔ کشور دیگری استفاده کنید. آن اطلاعات به شما و موقعیت کنونیتان هیچ کمکی نمیکند.
اطلاعات بسیار زیادی به شما داده شده که با آنچه ما میدانیم و با قوانین کیهان در تناقض است. ازاینرو، بینهایت خوشحالیم که با شما از تصویری بزرگتر دربارهٔ خود و بدنتان سخن میگوییم. میخواهیم کمک کنیم به درکی واضح از چگونگی برخورداری از بدنی سالم و متناسب، آنطور که میخواهید باشید (در همهٔ ابعادِ ذهن و روان و جسم) دست یابید و وقتی از ذهنتان استفاده میکنید و اراده میکنید تا افکارتان را متمرکز کنید، طوری که با افکار هستی درونی (یا روح) همتراز شوید، جسمتان جلوهگاه آن همترازی خواهد شد.»