کتاب جوشکاری التراسونیک ورق های فلزی
معرفی کتاب جوشکاری التراسونیک ورق های فلزی
کتاب جوشکاری التراسونیک ورقهای فلزی نوشتۀ مجتبی رضایی و امید شاپورگان در انتشارات سازمان صنایع هوایی به چاپ رسیده است.
درباره کتاب جوشکاری التراسونیک ورق های فلزی
جوشکاری التراسونیک فرایندی است که برای اتصال قطعات پلاستیکی و فلزی به یکدیگر بهمنظور تشکیل یک مجموعۀ مستحکم و یکپارچه استفاده میشود. به کمک جوشکاری التراسونیک یا فراصوتی میتوان اتصالهای دقیق و مستحکمی را به وجود آورد. این روش جوشکاری در صنعت الکترونیک، صنایع حرارتی و برودتی و صنعت خودروسازی بهطور گسترده استفاده میشود.
هدف کتاب جوشکاری التراسونیک ورقهای فلزی، ارائۀ جنبههای مختلف اتصال ورقهای فلزی غیرمشابه، اعم از اصول فرآیند تا بررسی کامل ویژگیهای متالوژیکی است. اصول و روشهای این کتاب نهتنها میتواند اعتماد کسانی را که در تلاش برای جوش دادن ورقهای فلزی غیرمشابه هستند، افزایش دهد بلکه ممکن است به حل برخی مسائل مرتبط با جوشکاری در صنایع میکروالکترونیک، هوانوردی و صنایع خودروسازی نیز کمک کند.
کتاب جوشکاری التراسونیک ورقهای فلزی در ۷ فصل تدوین شده است. عنوان فصلهای آن عبارتاند از:
فصل اول: مقدمه
فصل دوم: اصول جوشکاری و نقطهای التراسونیک
فصل سوم: طراحی ابزار و اتصالات برای جوشکاری نقطهای التراسونیک ورقهای فلزی غیرمشابه
فصل چهارم: پیکربندی جوشکاری نقطهای التراسونیک و انتخاب پارامتر فرآیند
فصل پنجم: جوشکاری نقطهای التراسونیک ورقهای فلزی غیرمشابه
فصل ششم: مدلسازی حرارتی-مکانیکی در جوشکاری نقطهای التراسونیک ورقهای فلزی غیرمشابه
فصل هفتم: روندهای تحقیقاتی آینده در جوشکاری نقطهای التراسونیک ورقهای فلزی غیرمشابه
خواندن کتاب جوشکاری التراسونیک ورق های فلزی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به محققان و مهندسان فعال در حوزۀ صنایع هوافضا پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جوشکاری التراسونیک ورق های فلزی
«مواد و فرآیندهای مرتبط با تولید آن از گذشتههای دور مورد استفاده قرار گرفته اند. در طول سالیان متمادی تغییر مستمری در نیاز انسان و انتخاب مواد برای فعالیتهای مختلف تولیدی وجود داشته است. این فعالیتها گاهی اوقات به عنوان «عصر» نامیده میشوند که موادی که عمدتاً در آن عصر بیشتر مورد استفاده قرار میگرفتند، تأثیر قابل توجهی بر تمدن بشری داشتند. مانند عصر حجر، عصر مس، عصر آهن و (در حال حاضر) عصر سیلیکون. سهم مواد در یک جامعه معین منجر به پیشرفت در بسیاری از بخشها از جمله مسکن، پوشاک، حمل و نقل، کشاورزی، پزشکی، ارتباطات و هوافضا شده است. چالشها و الزامات دنیای کنونی، به طور مداوم اختراع و پیشرفت مواد جدید را برای پاسخگویی به پیچیدگیهای چالشها، تحریک میکند. از یک طرف، کاربردهای این مواد جدید به مهندسان و طراحان اجازه میدهد تا ساختارهای چند وجهی بی شماری را طراحی کنند، اما از سوی دیگر، استفاده از این مواد مجموعهای از چالشهای منحصر به فرد را از نظر ادغام چندین جزء در یک محصول واحد ایجاد میکند.»
حجم
۳۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۸۶ صفحه
حجم
۳۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۸۶ صفحه