کتاب مبانی فلسفه اشراق از دیدگاه سهروردی
معرفی کتاب مبانی فلسفه اشراق از دیدگاه سهروردی
کتاب مبانی فلسفه اشراق از دیدگاه سهروردی نوشتهٔ محمدعلی ابوریان و محمدعلی شیخ است. انتشارات دانشگاه شهید بهشتی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره انتشارات دانشگاه شهید بهشتی
«مرکز نشر آثار علمی» یکی از مدیریتهای معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه است. این مرکز برای دستیابی به اهداف ذکرشده در «سیاستهای نشر تولیدات و آثار علمی پژوهشی» و «سیاستهای نشر مجلات علمی» در حوزۀ انتشار کتاب و مجلات علمی دانشگاه شهید بهشتی فعالیت میکند. این مرکز از ۲ اداره تشکیل شده است: ادارۀ نشر کتاب و ادارۀ مجلات علمی دانشگاه. مرکز نشر هر نوع اثر علمی و تحقیقی شامل تصنیف، تألیف، ترجمه، تحشیه، تصحیح متون، گزارش پژوهشی و اسناد و مدارک علمی پژوهشی را در زمینۀ علم و فرهنگ، از اعضای هیئتعلمی دانشگاه شهید بهشتی یا دانشگاهها و مراکز و مؤسسات علمی و پژوهشی دیگر و با رعایت مفاد «آییننامۀ انتشار کتاب» برای چاپ و نشر میپذیرد.
خواندن کتاب مبانی فلسفه اشراق از دیدگاه سهروردی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران فلسفه پیشنهاد میکنیم.
درباره شهابالدین سهروردی
شهابالدین سهروردی، معروف به شیخ اشراق، شیخ مقتول و شیخ شهید، فیلسوف نامدار ایرانی و اهل شهر سهرورد شهرستان خدابندهٔ استان زنجان است. وی از بزرگترین فلاسفهٔ تاریخ ایران بود که حکمت خسروانی ایران باستان را احیا کرد.
از سهروردی حدود ۵۰ اثر باقیمانده که بخشهایی از آن به فلسفهٔ اشراق میپردازد. فلسفهٔ اشراق کلیتی پیچیده است و توضیح آن به اصطلاحات فلسفی و عرفانی نیاز دارد و البته به لغاتی که از نظر معنایی برای درک دشوار هستند.
همچنین، سهروردی چند رسالهٔ رمزی به زبان فارسی و عربی نوشت. زبان نمادین این رسالهها موجب تلفیق رموز زرتشتی، هرمسی و اسلامی میشود. درحقیقت هدف این رسالهها این بوده که شوق فطری انسان برای کسب معرفت و سفر روح به سوی اتحاد با کائنات را نشان دهد. متن حاضر در این کتــاب، چهار رسالهٔ عقـل سـرخ، صفیـر سیـمرغ، فـی حقیقـهالعشق و آواز پر جبرئیل، از برجستــهترین آثار شهاب الدین سهروردی را شامل میشود که حاوی اسرار و رموز بسیار برای فهم حقیقت بوده و آنطور که سهروردی نام برد: «مستعدشدن» در این مسیر است.
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۱۶ صفحه
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۱۶ صفحه