کتاب آیین کار تکثیر ماهیان دریایی سی باس و سی بریم
معرفی کتاب آیین کار تکثیر ماهیان دریایی سی باس و سی بریم
کتاب الکترونیکی آیین کار تکثیر ماهیان دریایی سی باس و سی بریم نوشتۀ آلساندرو مورتی و ترجمۀ محبوبه حسن زاده و امیرحسام موسوی فر است و انتشارات بین المللی شمس، آن را منتشر کرده است. کتاب آیین کار تکثیر ماهیان دریایی سی باس و سی بریم، به شرح و بررسی روشهای تولید و تکثیر این دو گونه ماهی پرداخته است.
درباره کتاب آیین کار تکثیر ماهیان دریایی سی باس و سی بریم
ماهی سی باس و سی بریم رایج ترین گونههای پرورشی در دریای مدیترانه هستند. علیرغم اینکه پرورش این دو گونه یک صنعت مستحکم شده اما هنوز جای پیشرفت وجود دارد.
منطقه مدیترانه به عنوان یک مرکز مهم برای پرورش ماهی سی باس و سی بریم است، اما بسته به جایی که تولید لارو در منطقه واقع شده است، تفاوتهایی در شیوههای پرورش، کیفیت آب و شرایط محیطی وجود دارد. ترکیه و بسیاری از کشورهای اروپایی مانند اسپانیا، ایتالیا و پرتغال، فناوریهای پیشرفتهتری را برای مدیریت خوراک و بهبود عملکرد و تولید روزانه به کار میگیرند.
شرایط پرورش نیز متفاوت است. هچریهای مدیترانه غربی احتمالاً به دلیل هزینههای عملیاتی و در دسترس بودن زمین، تمایل به افزایش تولید بیشتر دارند. محل استقرار اکثر مزارع پرورشی در دریای مدیترانه غربی است و این امر منجر به ایجاد واحدهای تکثیر بیشتر شده است. با استفاده از واحدهای پرورشی مستقر در خشکی و سپس انتقال ماهیان درشتتر به قفسها که در آنها وزن نهایی بالاتری حاصل میشود میتوان برنامههای سایزبندی و واکسیناسیون کامل ماهی را قبل از انتقال به قفسهای پرورشی به درستی اجرا کرد.
این دو استراتژی تولید متفاوت ممکن است پیامدهایی برای مدیریت سلامت و واکسیناسیون ماهی داشته باشند. نگهداری طولانیتر ماهی در مخازن خشکی این امکان را فراهم میکند که رژیم واکسیناسیون در برابر شدیدترین بیماریها در ماهی سی باس و سی بریم قبل از انتقال به قفس در دریا تکمیل شود. جنبههای منفی این سیستم تولید، هزینههای تولید بالاتر، به ویژه به دلیل تغذیه بیشتر، نیروی کار، اکسیژن و هزینههای لجستیکی مرتبط است. با این حال، ماهی کوچکتر که مستقیماً در قفسهای دریایی رها میشود، به معنای وضعیت ایمنی ضعیفتر است، نه تنها به دلیل عدم بلوغ ایمنی طبیعی آنها، بلکه به دلیل اینکه فقط یک بار با غوطهوری واکسینه شدهاند، لذا محافظت از بیماریها ضعیف تر انجام می شود و در نتیجه حساسیت بالاتری نسبت به بیماریهای عفونی دارند.
در این کتاب مراحل مختلف تولید و پرورش این دو ماهی بررسی و توضیح داده شدهاند. این کتاب شامل فصل میَشود که به ترتیب عبارت است از: پیشینه وضعیت کنونی، زیستشناسی و چرخه زندگی، روند تولید در مرکز تکثیر.
خواندن کتاب آیین کار تکثیر ماهیان دریایی سی باس و سی بریم را به چه کسانی توصیه میکنیم
این کتاب برای کسانی که به پرورش ماهی علاقهمند هستند مناسب است.
بخشی از کتاب آیین کار تکثیر ماهیان دریایی سی باس و سی بریم
«تکثیر و پرورش سیباس و سیم سرطلایی در منطقه مدیترانه، با یک جهش سریع از فاز پایلوت به فعالیت صنعتی تبدیل شده است. اولین مراکز تکثیر صنعتی سی باس در ایتالیا و کرواسی به تداوم تولید در اوائل سال 1980 منجر شد. در حال حاضر بیشتر از صد مرکز تکثیر در قبرس، فرانسه، یونان، سرزمین اشغالی، ایتالیا، مالت، مراکش، اسپانیا، تونس، ترکیه و کرواسی وجود دارند.
تکامل سریع تکنولوژیهای آبزیپروری، با مساعدت دولتهای منطقه و به عنوان راهی برای کاهش شکاف بوجود آمده بین عرضه و تقاضا برای تولیدات شیلاتی و توسعۀ آبزیپروری صورت گرفت. همچنین بخاطر با ارزش بودن این گونهها، دورنمای مناسبی برای سودآوری خوب، سرمایه گذاران را به خود جذب کرد...»
حجم
۴٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۶۸ صفحه
حجم
۴٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۶۸ صفحه