کتاب مجد مجید
معرفی کتاب مجد مجید
کتاب «مجد مجید» نوشتۀ سیدحسن شکری است و انتشارات روایت باران آن را منتشر کرده است. مجد مجید، زندگینامۀ رئیس ستاد لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) سردار شهید مجید رمضان است.
درباره کتاب مجد مجید
دفاع مقدس یکی از مقاطع حساس تاریخی کشور ایران است و شهدا، نماد فرهنگ ایثار و شهادت هستند؛ لذا باید بهدرستی معرفی شوند. امروزه پا به هر کوچه و خیابانی که بگذاریم، از هر بزرگراه یا میدانی که عبور کنیم نام شهدا را میبینیم. کشور ایران پر از قهرمانان بزرگی است که در موقعیتهای سخت و دشوار پا به میدان گذشتند و از جانعزیزشان گذشتند. اما صِرف نامگذاری خیابان برای شناختن و یادآوری این عزیزان کافی نیست به همین دلیل ثبت و ضبط خاطرات شهدا و رزمندگان اهمیت و ضرورت زیادی دارد و نوشتن کتاب یکی از مهمترین ابزارها برای حفظ و انتقال خاطرات و فرهنگ ایثار و شهادت است. زندگینامههای شهدا و ثبت خاطراتشان به افراد کمک میکند تا با ابعاد دیگری از شخصیت، سبک زندگی و جهانبینیشان آشنا شوند.
کتاب مجد مجید همانند بسیاری از کتابهای زندگینامۀ شهدا فرصت بسیار خوب و البته آسانترین روش برای نزدیکشدن به این بزرگان است. دكتر سيد حسن شكری، نويسندۀ دفاع مقدس متولد کربلا است. او بعد از جنگ خاطرات زیادی را نوشت و منتشر کرد. در زمان حضور سید حسن شکری، نویسندۀ کتاب مجد مجید در لشکر ۲۷، شهید مجید رمضان مسئول ستاد بود. رفتار و منش متفاوت مجید رمضان، سید حسن شکری را تحتتأثیر قرارداد. از نظر او، شهید رمضان نمونۀ والای رزمندهای بود که با تعهد بزرگ و دین عظیمی که به امام و انقلاب در خودش احساس میکرد، از همان آغاز کارش شهادت را برای خود تصویر کرده بود و در مسیر آن قدم برمیداشت. سید حسن شکری در مدت ۲ سال با کمک همسر، فرزند و برادر شهید رمضان، اطلاعات و مصاحبهها را گردآوری و نگارش زندگینامۀ این شهید را تمام کرد.
فهرست مطالب کتاب مجد مجید عبارت است از: «روایت اول: آغاز قصۀ مجید»، «روایت دوم: عشق نانوشتۀ برادری»، «روایت سوم: دوران پرشور جوانی»، «روایت چهارم: دوران دلدادگی و انقلاب»، «روایت پنجم: مجید در ردای سبز سپاه»، «روایت ششم: مجید در تیپ ۲۷ محمد رسولالله»، «روایت هفتم: رملهای فکه»، روایت هشتم: مجید و فرشته»، «روایت نهم: چشم مجنون»، «روایت دهم: مجد مجید»، «روایت یازدهم: رئیس ستاد مقتدر»، «روایت دوازدهم: رمضان و عبادیان؛ همسرنوشت» و «ضمائم»
خواندن کتاب مجد مجید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران زندگینامۀ شهدا و علاقهمندان به خاطرات رزمندگان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مجد مجید
«هاجر از همان سال افتتاح مریضخانه در آن مشغول به کار شده بود. او که شوهرش را در سفر بیبازگشت به کشور آذربایجان شوروی ازدستداده بود، بچههای قدونیمقدش را زیر بالوپر گرفت و از شهر مرند آذربایجان غربی به شهرری آمد تا در جوار بارگاه شریف حضرت عبدالعظیم حسنی، دلش از دوری همسرش به قراری برسد.»
حجم
۱۴٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۱۶ صفحه
حجم
۱۴٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۱۶ صفحه