دانلود و خرید کتاب تارگت اسپلشد امیر همایونی
تصویر جلد کتاب تارگت اسپلشد

کتاب تارگت اسپلشد

معرفی کتاب تارگت اسپلشد

کتاب تارگت اسپلشد نوشتهٔ امیر همایونی و مجید اسحاقیان است. انتشارات گابه این ناداستان را روانهٔ بازار کرده است؛ زندگی‌نامه و خاطرات امیر سرتیپ خلبان «پرویز مرادی زینالی».

درباره کتاب تارگت اسپلشد

گفته شده است که اصطلاح «تارگت اسپلشد» (Target Splashed) مربوط به حوزهٔ پرواز جنگی است و به اینکه «هدف منهدم شد» اشاره دارد. کتاب تارگت اسپلشد (Target Splashed) حاوی یک ناداستان است. این کتاب حاوی مصاحبه و شرح زندگی امیر سرتیپ خلبان «پرویز مرادی زینالی» است؛ یکی از خلبان‌های نظامی ایران که به شرح خاطرات جنگ عراق و ایران پرداخته است. این کتاب سعی داشته است تا شخصیت و تجربیات این شخصیت را در اختیار خوانندگان قرار دهد و آن‌ها را با فرازوفرودهای زندگی و چالش‌هایی که او پشت سر گذاشته، آشنا کنند. این کتاب چهار بخش دارد. اولین بخش خاطراتی از امیر سرتیپ خلبان مرادی زینالی را در بر گرفته است. این خاطرات از زمان کودکی و نوجوانی او آغاز شده و تا زمان انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷ را شامل می‌شود؛ سپس و به‌طور ویژه خاطرات مربوط به زمان جنگ عراق و ایران مطرح شده و از عملیات‌های مختلف یاد شده است. در ادامه اشاره‌ای به سفرهای خارجی و خاطراتی از زبان همسر او شده است. امیر پرویز مرادی از نگاه همکاران و هم‌رزمانش هم توصیف شده و مؤلفان کتاب خود را با تصاویری از او به پایان رسانده‌اند. این ناداستان را بخوانید تا اطلاعاتی از بزرگ‌ترین عملیات‌های هوایی در جنگ ایران و عراق به دست آورید.

در یک تقسیم‌بندی می‌توان ادبیات را به دو گونهٔ داستانی و غیرداستانی تقسیم کرد. ناداستان (nonfiction) معمولاً به مجموعه نوشته‌هایی که باید جزو ادبیات غیرداستانی قرار بگیرد، اطلاق می‌شود. در این گونه، نویسنده با نیت خیر، برای توسعهٔ حقیقت، تشریح وقایع، معرفی اشخاص یا ارائهٔ اطلاعات و به‌دلایلی دیگر شروع به نوشتن می‌کند. در مقابل، در نوشته‌های غیرواقعیت‌محور (داستان)، خالق اثر صریحاً یا تلویحاً از واقعیت سر باز می‌زند و این گونه به‌عنوان ادبیات داستانی (غیرواقعیت‌محور) طبقه‌بندی می‌شود. هدف ادبیات غیرداستانی تعلیم هم‌نوعان است (البته نه به‌معنای آموزش کلاسیک و کاملاً علمی و تخصصی که عاری از ملاحظات زیباشناختی است)؛ همچنین تغییر و اصلاح نگرش، رشد افکار، ترغیب یا بیان تجارب و واقعیات از طریق مکاشفهٔ مبتنی بر واقعیت، از هدف‌های دیگر ناداستان‌نویسی است. ژانر ادبیات غیرداستانی به مضمون‌های بی‌شماری می‌پردازد و فرم‌های گوناگونی دارد. انواع ادبی غیرداستانی می‌تواند شامل این‌ها باشند: جستارها، زندگی‌نامه‌ها، کتاب‌های تاریخی، کتاب‌های علمی - آموزشی، گزارش‌های ویژه، یادداشت‌ها، گفت‌وگوها، یادداشت‌های روزانه، سفرنامه‌ها، نامه‌ها، سندها، خاطره‌ها و نقدهای ادبی.

خواندن کتاب تارگت اسپلشد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ناداستان و قالب زندگی‌نامه و خاطرات پیشنهاد می‌کنیم.

sara
۱۴۰۳/۰۶/۱۵

متن کتاب فوق العاده گیرا و مهیج است نثر روانی داره

حجم

۱۳٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۱۹ صفحه

حجم

۱۳٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۱۹ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان