کتاب قورباغه آوازخوان علی خدایی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب قورباغه آوازخوان

کتاب قورباغه آوازخوان

معرفی کتاب قورباغه آوازخوان

کتاب «قورباغه آوازخوان» نوشتۀ علی خدایی است و  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است. قورباغۀ آوزخوان داستانی خلاقانه و بامزه برای کودکان است.

درباره کتاب قورباغه آوازخوان

کتاب قورباغۀ آوازخوان دربارۀ قورباغه‌ای است که به‌تازگی مهارت آوازخواندن را یاد گرفته است؛ اما هیچ‌کس توجهی به این موضوع ندارد و حاضر نیست به آوازش گوش دهد.

ویژگی کتاب قورباغۀ آوازخوان درگیرکردن کودکان با تصویرخوانی است. علی خدایی که نویسندگی و تصویرگری این کتاب را برعهده داشته است به شکل خلاقانه‌ای کتاب را طراحی کرده است که نوباوگان هنگام گوش‌دادن و ورق‌زدن کتاب شگفت‌زده می‌شوند؛ چون حیوانات در هر صفحه به حیوان دیگری تبدیل می‌شوند و کودکان تغییر شکل صفحات و تبدیل شکل‌های کتاب را دوست دارند و نظرشان جلب می‌شود.

خواندن کتاب قورباغه آوازخوان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و علاقه مندان به داستان‌های خلاقانۀ کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره علی خدایی

علی خدایی، نویسنده و تصویرگر کتاب‌های کودک ۱۳ فروردین ۱۳۳۷ در تهران متولد شد و در رشتۀ علوم آزمایشگاهی از دانشگاه اصفهان تحصیل کرد و در اصفهان زندگی می‌کند. علی خدایی فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۶۵ شروع و تاکنون بیش از ۸۰ کتاب را تصویرگری کرده است. دومین مجموعه داستان علی خدایی با نام تمام زمستان، مرا گرم‌کن در سال ۱۳۸۰ جایزۀ هوشنگ گلشیری را دریافت کرد و در جایزۀ منتقدان و نویسندگان مطبوعاتی، به‌عنوان بهترین مجموعه داستان دهه ۸۰ انتخاب شد. از میان کتاب‌های متعددی که او تألیف و تصویرگری کرده است می‌توان به «آرش دلاور کوهستان»، «نه نمی‌خوام»، «داریوش و بردیا»، «روزی به نام سده» «سرنیزه‌های جادویی»، «کلید کوچولو»، «کوروش فرزند ماندانا»، «تو لک‌لکی یا دارکوب؟»، «آ مثل آهو»، «ف مثل فیل»، «از این‌طرف نگاه کن»، «چرا تو سنگی» و «عدد‌های من» اشاره کرد.

بخشی از کتاب قورباغه آوازخوان

«قورباغه تازه آوازخواندن یاد گرفته است. با خوشحالی به دوستانش گفت: برایتان آواز بخوانم؟

بز با بی‌حوصلگی گفت: نه من خیلی کار دارم!

درنا گفت: نه من باید به بچه‌هایم پروازکردن یاد بدهم.

دوست دارید آوازخواندن من را بشنوید؟

خرس گفت: نه ما در حال تمرین موسیقی هستیم.

اسب بدون آنکه جوابی به قورباغه بدهد، گفت: ببین چه یال و دم بلند و زیبایی دارم!

تمساح گفت نه ما می‌خواهیم زیر آب شنا کنیم.

گربه گفت: نه ما می‌خواهیم قایم‌باشک‌بازی کنیم.»

۷۰%