معرفی و دانلود کتاب احمد: برشی از زندگی و زمانه سید احمد آقا خمینی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب احمد: برشی از زندگی و زمانه سید احمد آقا خمینی

کتاب احمد: برشی از زندگی و زمانه سید احمد آقا خمینی

۴.۴(از ۱۰ امتیاز)
علی‌اصغر بنده خدا
انتشارات:
نشر شهید کاظمی

معرفی کتاب احمد: برشی از زندگی و زمانه سید احمد آقا خمینی

«احمد» نوشته‌ی علی اصغر بنده خدا است. این کتاب برشی از زندگی و زمانه سید احمد آقا خمینی، فرزند بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: بضی وقت‌ها به همسرش می‌گفت: «ببین فاطی جان! هر کسی یک عیبی دارد، من هم عیبم این است که گاهی از تو و خانواده دور می‌شوم. تو تصور کن همسرت راننده کامیون یا ... است که باید بیشتر روزها به مسافرت برود و کمتر به خانه بیاید. من هم مجبورم به خاطر شغلم به این طرف و آن طرف بروم». با لباس مبدل اعلامیه‌های امام را پخش می‌کرد. حتی به خاطر این کار به زاهدان رفت و از آن جا به پاکستان. وقتی فهمید همسرش امتحان دارد اتاقی در گوشه حیاط منزل امام آماده کرد. گفته بود هر روز سر وقت برای همسرش ناهار بیاورند. خودش در خانه می‌ماند. از بچه‌ها مراقبت می‌کرد، به نظافت خانه می‌رسید. حتی به درس خواندن برادر خانمش هم رسیدگی می‌کرد. می‌گفت: «من به فاطی حق می‌دهم. او صبح زود از منزل خارج شده و تمام ساعت‌های روز درس خوانده و بعد از ظهر که به منزل می‌آید خسته است و من وظیفه دارم تمام کارهای خانه را انجام بدهم. بعد از ظهر، حتی یک لحظه استراحت نمی‌کنم، که مبادا الآن فاطی سر برسد و ظرف‌های نشسته ناهار هنوز مانده باشد».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب احمد: برشی از زندگی و زمانه سید احمد آقا خمینی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتاباحمد: برشی از زندگی و زمانه سید احمد آقا خمینی
موضوعخاطرات، زندگی‌نامه
نویسندهعلی‌اصغر بنده خدا
انتشاراتنشر شهید کاظمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۳/۰۱
فرمت کتابEPUB

۱۳۹۸/۱۲/۱۳

شخصیت جالبی داشتند، یه قسمتهایی از زندگیشون واسم واقعا قابل تحسین بود! ولی سبک کتاب و دوست نداشتم، تا میخواستم با هر قسمت ارتباط برقرار کنم تموم میشد:) در کل 2.5 میدم

فاطمه
۱۳۹۷/۰۲/۰۷

خیلی زیباست حتما پیشنهاد میکنم بخونید. احمدآقا تکن، تک.. خدا رحمتشون کنه.❤

باافتخار ، یه ارزشی🦋
۱۴۰۱/۱۲/۱۳

کوتاه ولی دلچسب بود.👌🏻🌱 در رابطه با« رنج نامه » حاج احمدآقا ، توصیه میشه که قبلش مستند یا کتاب روایت رهبری رو خونده باشید.

علیرضا
۱۳۹۸/۰۱/۱۳

کتاب خوبی بود

۱۳۹۸/۰۹/۰۳

خیلی دلنشین بود

بریده‌هایی از کتاب

دست من گیر که این دست همان است که من بارها از غم هجران تو بر سر زده‌ام بیت شعری بود که در اولین دیدارش در کنار سفره عقد برای همسرش خواند.
فطرس
رفت بندرعباس. سر و صورتش را پوشاند. با لباس مبدل و غیر روحانی در بازار قدم زد. بعد از مدتی روی پله‌های کنار خیابان نشست. محل خواب فقرایی بود که شب‌ها با بغچه‌هایشان به آنجا می‌آمدند. به آرامی سرش را روی زمین گذاشت و کنارشان دراز کشید و خوابید.
فطرس
سر ظهر، لباس‌های نشسته رفیقش را شست و آب کشید و روی بند انداخت. در جواب تعجب دوستش گفت: «نبودی، دیدم کاری ندارم، لباس‌هایت را شستم».
فطرس
هیچ میوه‌ایی در غیر فصل خودش نمی‌خرید. می‌گفت: «من که خودم پولی ندارم؛ آنچه در خانه‌ی ما خرج می‌شود پول سهم امام است و من حق ندارم آن را بیش از اندازه‌اش خرج کنم». حواسش بود اسراف نشود.
فطرس
پسرم! سعی کن که با حق‌الناس از این جهان رخت نبندی که کار بسیار مشکل می‌شود. سر و کار انسان با خدای تعالی که أرحم الراحمین است بسیار سهل‌تر است، تا سر و کار با انسان‌ها.
|قافیه باران|
بعد از انجام اعمال حج به بهانه دیدار با فامیل، به لبنان رفت. میهمان امام موسی صدر، دایی همسرش، شد. از همین راه توانست با دکتر چمران، فرمانده وقت جنبش اَمل، هم ملاقات کند.
|قافیه باران|
چند باری یکدیگر را درجمع‌های مخفی دوستانه دیده بودند. بحث و گفت‌وگویش با دکتر گل می‌کرد. خوشحال بود از اینکه یک روشنفکر وارد عرصه مبارزه شده، زبان جوانان را می‌فهمد و از مسائل زمانه خودش آگاه است. همه کتاب‌های دکتر را خوانده بود، هر چند به بعضی از آنها انتقاد داشت.
|قافیه باران|
۱۵.عبای خادم دو سالی از سفر اول می‌گذشت که دوباره راهی نجف شد. این بار هم مخفیانه، با عمامه سفید! وقتی رسید امام دستور داد برایش عبا و قبا بخرند و عمامه سیادت به سر بگذارد. وقتی درباه جنس عبا از امام پرسید، گفت: «عبایی بخر که تو خادمش نباشی، بلکه عبا در خدمت تو باشد».
فرزندم! با قرآن این بزرگ کتاب معرفت آشنا شو. اگر چه با قرائت آن؛ راهی از آن به سوی محبوب باز کن و تصور نکن که قرائت بدون معرفت اثری ندارد که این وسوسه‌ی شیطان است...
باافتخار ، یه ارزشی🦋
نشانه (روایت‌هایی از معنویت و توسل در تفحص شهدا)تصویر جلد کتاب نشانه (روایت‌هایی از معنویت و توسل در تفحص شهدا)
رضا مصطفوی
تحریفات در واقعه تاریخی کربلاتصویر جلد کتاب تحریفات در واقعه تاریخی کربلا
مرتضی مطهری
طالبان سپاهیان خدا در نبردی اشتباهیتصویر جلد کتاب طالبان سپاهیان خدا در نبردی اشتباهی
فهمی هویدی
کتاب راشد: روایت زندگی حجت الاسلام شیخ حسینعلی راشدتصویر جلد کتاب کتاب راشد: روایت زندگی حجت الاسلام شیخ حسینعلی راشد
محسن حسام مظاهری
کتاب فلسفی: روایت زندگی حجت‌الاسلام شیخ محمدتقی فلسفیتصویر جلد کتاب کتاب فلسفی: روایت زندگی حجت‌الاسلام شیخ محمدتقی فلسفی
علیرضا مازاریان
کتاب کافی: روایت زندگی حجت‌الاسلام شیخ احمد کافیتصویر جلد کتاب کتاب کافی: روایت زندگی حجت‌الاسلام شیخ احمد کافی
محسن حسام مظاهری
کتاب مفتقر: روایت زندگی آیت‌الله شیخ محمدحسین غروی اصفهانیتصویر جلد کتاب کتاب مفتقر: روایت زندگی آیت‌الله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی
حسین سلیمانی
ملاصالح؛ سرگذشت شگفت‌انگیز مترجم اسرای ایرانی در عراقتصویر جلد کتاب ملاصالح؛ سرگذشت شگفت‌انگیز مترجم اسرای ایرانی در عراق
رضیه غبیشی
عیسای روح‌اللهتصویر جلد کتاب عیسای روح‌الله
محمدعلی صدرشیرازی
کتاب قوامتصویر جلد کتاب کتاب قوام
محسن دریابیگی
سفیر بیداریتصویر جلد کتاب سفیر بیداری
گروه نویسندگان
امیرالمؤمنین علی‌بن ابیطالب (ع)تصویر جلد کتاب امیرالمؤمنین علی‌بن ابیطالب (ع)
محمدحسن رجبی (دوانی)
ایام غربتتصویر جلد کتاب ایام غربت
مهدیه پالیزبان
یاران موافقتصویر جلد کتاب یاران موافق
سیدمرتضی مستجابی
فرکانس سرنوشتتصویر جلد کتاب فرکانس سرنوشت
سارینا کرمی
مدیریت زمان (دقیقه نودی ها حتما بخوانند)تصویر جلد کتاب مدیریت زمان (دقیقه نودی ها حتما بخوانند)
معصومه زمانی
اسوه اخلاق: زندگی‌نامه و خاطرات آیت الله فیض مشکینیتصویر جلد کتاب اسوه اخلاق: زندگی‌نامه و خاطرات آیت الله فیض مشکینی
مرتضی کرامتی مشکینی
دو زن و یک مردتصویر جلد کتاب دو زن و یک مرد