کتاب رازهای جذب دانش آموزان به درس
معرفی کتاب رازهای جذب دانش آموزان به درس
کتاب رازهای جذب دانشآموزان به درس نوشتۀ فرید اوزونی دوجی و رحیمه بیرامی دوجی و عالیه گرگانلی دوجی در انتشارات نوروزی به چاپ رسیده است. این کتاب در حوزۀ نظریههای آموزش و پرورش قرار دارد و دربردارندۀ نکاتی است که دانشآموزان را فعال، باانگیزه و درگیر فرایند یادگیری میکند.
درباره کتاب رازهای جذب دانشآموزان به درس
کتاب رازهای جذب دانشآموزان به درس جزو کتابهای مرتبط با نظریههای آموزش و پرورش است. وظيفۀ آموزش و پرورش در جامعه شناخت و حل نيازهای فکری نوجوانان و جوانان است. در جامعهای که علم و دانايی، محور توانمندی و توسعۀ جوامع بشري باشد، ارتقای کيفی آموزش و تربيت نسلی پرسشگر و خلاق، امری ضروری است. آموزش و پرورش زمينهساز رشد فکری و اخلاقی انسانهای يک جامعۀ پويا است. اهميت نقش آموزش و پرورش در تربيت نيروهای متخصص، دانشمند و آشنا به علوم جديد بسيار حائز اهميت است.
ضمن اینکه هر معلمی مایل است دانشآموزانش فعال، باانگیزه و درگیر فرآیند یادگیری باشند. با این حال، گاهی اوقات، دانشآموزان تمایلی به مشارکت ندارند. مثل دانشآموزانی که به پرسشها پاسخ نمیدهند و در فعالیتهای کلاسی شرکت نمیکنند. گاهی اوقات، آنها اصلاً علاقهمند به نظر نمیرسند.
اینکه معلم، این دانشآموزان بیعلاقه به درس را درک کند و نحوۀ مشارکت دادن آنها در فعالیتهای کلاسی را بشناسد، نقش مهمی در موفقیت این دانشآموزان و پیشرفت تحصیلی آنها دارد. اگرچه نمیتوان کودکان و نوجوانان را مجبور به فعالیت درسی کرد؛ اما با حمایت، تشویق و توانمندسازی آنها میتوان کاری کرد که تا جایی که تمایل دارند، در این زمینه مشارکت داشته باشند.
لازمۀ اینکه کودکان و نوجوانان رفتار خود را تغییر دهند، این است که ابتدا معلم رفتار خود را تغییر دهد. هنگامی که او حمایتهای مناسب را ارائه کند، دانشآموزان برای یادگیری و پیشرفت مشتاقتر میشوند؛ زیرا توسعۀ انسانی، رکن اصلی توسعۀ پايدار است و بايد برای ارتقای کيفيت آموزش در کشور تلاش شود.
بر همین مبنا، کتاب رازهای جذب دانشآموزان به درس در ۴ فصل تدوین شده است. عنوان فصلها عبارتاند از: فصل اول: راهبردهایی برای جذب دانشآموزان بیعلاقه؛ فصل دوم: راههای جذب دانشآموزان به کلاس درس؛ فصل سوم: تشویق خانوادهها به امر مطالعه؛ فصل چهارم: آموزش نوین.
خواندن کتاب رازهای جذب دانشآموزان به درس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران نظریههای آموزش و پرورش، روانشناسی عمومی و معلمان حرفهای پیشنهاد میکنیم.
حجم
۷۵۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۲۶ صفحه
حجم
۷۵۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۲۶ صفحه