تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب ۳۶۵ روز با تو
معرفی کتاب ۳۶۵ روز با تو
کتاب الکترونیکی «۳۶۵ روز با تو» (عنوان گسترده: سیصد و شصت و دو روز با تو) نوشتهٔ ادریس شیانی و منتشرشده توسط انتشارات نوروزی، مجموعهای از جملات و قطعات کوتاه عاشقانه است که هر روز سال را با نگاهی شاعرانه و احساسی به عشق و زندگی روایت میکند. این اثر با زبان ساده و صمیمی، لحظات و احساسات روزمرهٔ عاشقانه را در قالب نکتهگوییها و گزینهگوییها به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۳۶۵ روز با تو
«۳۶۵ روز با تو» اثری است که در قالب جملات کوتاه و قطعات ادبی، به موضوع عشق و تجربههای عاشقانه در زندگی روزمره میپردازد. این کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و نویسنده، «ادریس شیانی»، با الهام از لحظات ساده و عمیق زندگی، هر روز سال را بهانهای برای بیان یک احساس یا اندیشه عاشقانه قرار داده است. ساختار کتاب به گونهای است که هر صفحه یا قطعه، یک روز از سال را نمایندگی میکند و خواننده را به سفری درونی میان خاطرات، امیدها و زیباییهای عشق میبرد. این مجموعه، نه داستانی پیوسته، بلکه گنجینهای از احساسات و الهامات روزانه است که میتواند برای هر مخاطبی، یادآور لحظات خاص و ارزشمند باشد. نویسنده در مقدمه و بخشهای ابتدایی، عشق را به عنوان نیرویی تعریف میکند که در جزئیات زندگی جاری است و هر روز میتواند فرصتی برای تجربهٔ دوبارهٔ آن باشد.
چرا باید کتاب ۳۶۵ روز با تو را خواند؟
این کتاب با ارائهٔ قطعات کوتاه و جملات الهامبخش، فرصتی فراهم میکند تا مخاطب هر روز با نگاهی تازه به عشق و زندگی بنگرد. «۳۶۵ روز با تو» میتواند به عنوان همراهی روزانه، یادآور زیباییهای ساده و عمیق روابط انسانی باشد و لحظات معمولی را به خاطراتی ارزشمند تبدیل کند. برای کسانی که به دنبال انگیزه، آرامش یا تامل در احساسات خود هستند، این کتاب میتواند منبعی برای بازاندیشی و تقویت امید باشد.
خواندن کتاب ۳۶۵ روز با تو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به ادبیات عاشقانه، دوستداران جملات کوتاه و کسانی که به دنبال الهام و آرامش در زندگی روزمره هستند مناسب است. همچنین برای افرادی که میخواهند هر روز با یک پیام مثبت یا احساسی روز خود را آغاز کنند، گزینهای کاربردی به شمار میآید.
فهرست کتاب ۳۶۵ روز با تو
کتاب «۳۶۵ روز با تو» غیرداستانی است و ساختار آن بر اساس روزهای سال شکل گرفته است. هر فصل یا بخش، به یک روز اختصاص دارد و در هر قطعه، نویسنده با یک جمله یا پاراگراف کوتاه، احساسی عاشقانه یا الهامبخش را بیان میکند. موضوعات اصلی فصلها یا بخشها عبارتاند از: - مقدمه: تعریف عشق و اهمیت آن در زندگی روزمره - قطعات روزانه: هر روز با یک جمله یا قطعه کوتاه دربارهٔ عشق، امید، زیباییهای زندگی و روابط انسانی - جمعبندی پایانی: تاکید بر ماندگاری عشق و دعوت به تجربهٔ عمیقتر احساسات این ساختار به مخاطب اجازه میدهد تا هر روز یک قطعه را بخواند و با آن همذاتپنداری کند یا از آن الهام بگیرد.
بخشی از کتاب ۳۶۵ روز با تو
«در دنیای پر از شلوغی و هیاهو، کتاب «۳۶۵ روز با تو» به عنوان یک پناهگاه آرامش در دل زندگیهای پرمشغله ما شکل میگیرد. این کتاب نه تنها داستانی از عشق و دوستی را روایت میکند، بلکه به ما یادآوری میکند که هر روز میتوان فرصتی جدید برای عشق ورزیدن و ارتباط عمیقتر پیدا کرد. هر صفحه این کتاب، همچون یک روز از زندگی مشترک ماست که با لحظات شیرین، چالشها و یادگیریهای بیپایان پر شده است. این اثر به ما میآموزد که عشق واقعی نه تنها در لحظات بزرگ، بلکه در جزئیات کوچک و روزمره زندگی نهفته است. در هر صفحه از «۳۶۵ روز با تو»، با داستانهایی روبهرو میشویم که قلبمان را لمس میکند. این کتاب به ما یاد میدهد که عشق یک سفر است، نه یک مقصد. و هر روز میتواند فرصتی برای عاشق شدن دوباره باشد.»
کتاب بسیارعالی و طراحی جلد زیبا و شگفت انگیز💞 ممنون جناب شیانی نویسنده محترم کتاب ❤