دانلود و خرید کتاب آمار توصیفی در ورزش فرزانه کریم زاده سورشجانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب آمار توصیفی در ورزش

کتاب آمار توصیفی در ورزش

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آمار توصیفی در ورزش

کتاب «آمار توصیفی در ورزش» نوشتۀ فرزانه کریم زاده سورشجانی است و انتشارات اولین‌ها آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب آمار توصیفی در ورزش

علم آمار امروزه در تمام علوم بشری، پایه و رکن اساسی برای توسعه و پیشرفت علوم مختلف است خصوصاً در حیطۀ علوم ورزشی و تفکیک رشتۀ تربیت‌بدنی به رشته‌های مختلف با گرایش‌های متعدد و همچنین رونق پژوهش‌های علمی در این حوزه، علم آمار موجب ایجاد انبوهی از اطلاعات برای علاقه‌مندان این رشته شده است.

یکی از علوم مهمی که به محققان و پژوهشگران برای ارائۀ گزارش‌های سریع و قابل‌فهم از اطلاعات کمک می‌کند علم آمار است. آمار در زندگی روزمره و همچنین در علوم ورزشی بسیار حائز اهمیت است آن‌قدر که بدون استفاده از این علم بسیاری از مفاهیم این حوزه برای مخاطبان به‌درستی قابل‌درک، تفسیر و استنباط نیست. یکی از اهداف آمار توصیفی جمع‌آوری، طبقه‌بندی، دسته‌بندی و توصیف داده‌ها است. در آمار توصیفی محققان تلاش می‌کنند تا اطلاعاتی که در حوزۀ ورزش و تربیت‌بدنی وجود دارد، جمع‌آوری کرده و آن‌ها را به شکل مناسب سازمان‌دهی کنند تا از این طریق درک آن‌ها برای مخاطبان آسان شود.

کتاب آمار توصیفی در ورزش در ۷فصل تنظیم شده است. عناوین فصل های کتاب عبارت است از: «فصل اول: آمار توصیفی در تربیت بدنی»، «فصل دوم: آمار توصیفی در علوم ورزشی»، «فصل سوم: اندازه های گرایش مرکزی در ورزش و تربیت‌بدنی»، «فصل چهارم: شاخص‌های پراکندگی داده‌ها در ورزش و تربیت‌بدنی»، «فصل پنجم: نقاط درصدی (صدک‌ها)»، «فصل ششم: توزیع طبیعی داده ها در ورزش و تربیت‌بدنی» و «فصل هفتم: همبستگی داده‌ها در ورزش تربیت‌بدنی».

خواندن کتاب آمار توصیفی در ورزش  را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به علاقه‌مندان علم آمار و ریاضیات پیشنهاد می‌کنیم. 

بخشی از کتاب آمار توصیفی در ورزش

«۱.تفاوت بین اندازه‌گیری وارزشیابی در ورزش و تربیت‌بدنی چیست؟

الف) اندازه‌گیری، کمی‌سازی خصیصه اشیا و افراد بوده و در آن داوری ارزشی صورت می‌گیرد و در ارزشیابی میزان موفقیت برنامه ورزشی بررسی می‌شود.

ب) اندازه‌گیری تنها مقدم بر ارزشیابی بوده و هیچ تفاوتی با آن ندارد.

ج) اندازه‌گیری فرایند اندازه‌گرفتن است و در آن داوری ارزشی صورت نمی‌گیرد. در ارزشیابی ورزشی میزان کارآمدی یک برنامه یا دوره آموزشی مدنظر است و مکمل اندازه‌گیری است.

د) اندازه‌گیری صفات را به صورت عدد و رقم بیان می‌کند و ارزشیابی مرحله تبدیل مقادیر به ارقام است.

پاسخ صحیح گزینه (ج) است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۱٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۱۰۰,۰۰۰
تومان