کتاب پاسخ به والدین
خواندن نظراتمعرفی کتاب پاسخ به والدین
«پاسخ به والدین» نوشتهی دکتر سیما فردوسی(-۱۳۳۲) روانشناس مشهور کودک و نوجوان است. دکتر فردوسی از پیشگامان طرح روانشناسی کودک و نوجوان در ایران بوده است. این کتاب تلاشی است برای پاسخدهی به سؤالات عمدهای که والدین در خصوص تربیت کودکان خود دارند.
کتابی که پیش رو دارید، کتابی کاملاً کاربردی است و به مسائل و مشکلات والدین در رابطه با تربیت فرزندانشان (چه از بُعد ناهنجاری و چه هنجار) میپردازد. همچنین رفتارهایی که در بعضی دورههای سنی امری طبیعی و در پارهای دیگر نابهنجار محسوب میشوند، نیز مورد بررسی قرار گرفتهاند.
مباحث این کتاب به صورت پرسش و پاسخ ارائه شده و نویسنده محترم سعی نموده به رایجترین پرسشهای والدین تا حد امکان پاسخ داده و راهکارهایی مطرح نماید.
در این کتاب سعی شده است والدین با رفتارهای کودکشان چه در بُعد رفتارهای عادی و چه در بُعد رفتارهای غیرعادی آشنا شوند و جنبههای برخورد علمی را فرا بگیرند. البته والدین سؤالهای بیشماری در زمینههای مختلف دارند، ولی در اینکتاب به جنبههای رایج و سؤالهایی که شایعتر است پاسخ داده میشود تا والدین در ابتدای راه، مشکل را درست تشخیص دهند.
همانطور که قبلاً اشاره شد، مشکلات عاطفیـ هیجانی کودکان بسیار متنوع است. بعضی از آنها شامل مشکلات روزمره هستند که هر والدی میتواند با برخورد منطقی و مناسب آن را رفع کند یا تأثیراتش را کمرنگ سازد، اما برخی دیگر بسیار عمیق و ریشهدارند که جنبه بیماری پیدا میکنند و باید علت آنها را شناخت تا با استفاده از شیوههای کارشناسانه و تخصصی آنها را رفع کرد.
باید دنیا را از دریچه چشم کودکان بنگریم و از زاویه دید آنها وقایع محیط را تفسیر کنیم تا بتوانیم آنها را به طور عمیق درک کنیم. در غیر این صورت تفسیر غلطی از اندیشه و رفتار فرزندانمان خواهیم داشت. با این امید که دانش والدین با خواندن این کتاب افزایش یابد و در رویارویی با مشکلات هیجانی روزمره فرزندانشان موفق باشند.
آموزش دستشویی رفتن به کودکان
کلیدهای پرورش کودک تیزهوشسیلویا ریم
کلیدهای رفتار با کودک یکسالهمگ زویبک
کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگیلیزا مکورت
تربیت بدون فریاداکرم کرمی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
۴۱,۴۰۰۱۰%
کتاب کاملا کاربردی و مناسب برای تربیت بچههاس. مطلب غیرمفید داخلش پیدا نکردم. خداقوت.
مطالعه کردم نکات خوبی داشت ولی جدید نه
بخشهایی از کتاب رو لازم داشتم و خوندم نکات خوبی داشت
درود، کتاب واقعا کاربردی، روان و جذاب بود.
کتاب بسیار روان نوشته شده ولی مطمئن نیستم که برای همه مفید باشه، چون اصلا مطلب جدیدی برای من نداشت و من انتظار سطح بالاتری رو داشتم، به عنوان مثال این قسمت که گفته به بچه نگیم میریم بازار بعد
برنامه بعد ازظهر ایشون را یادتونه؟
کتاب خوب و از نظر من خلاصه واری بود. نکات خوبی در مورد تنبیه و تشویق داشت. و همینطور در مورد تحصیل بچه ها که اشاره شده بود اگر میخواین بچه به درس علاقه داشته باشه باید مطمئن بشین مطلب
مطالب جدیدی نداشت اصلا، و روش ها قدیمی بود، خیلی جاها مانند نکات جنسی واقعا نیاز به توضیح بیشتر داشت و رفع اشکال نمیکرد، هر مادری میدونه باید مراقبت کنه خب... بنظرم خیلی کم توضیح دادن توی کتاب.