معرفی و دانلود کتاب زاده در قفس + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب زاده در قفسsubscriptionAvailable

کتاب زاده در قفس

نوع کتاب
۴.۵ امتیاز(از ۸ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب زاده در قفس

کتاب «زاده در قفس» نوشتۀ پادما ونکاترامان و ترجمۀ شروین جوانبخت است و انتشارات پرتقال آن را منتشر کرده است. زاده در قفس داستان پسری است که پشت میله‌های زندان متولد می‌شود.

درباره کتاب زاده در قفس

زاده در قفس داستان پسر ۹ساله ای به نام کبیر است که در زندان به دنیا آمد چون مادرش بابت خطای نکرده دوران محکومیتش را می‌گذارند. کبیر هیچ‌وقت پدرش را ندید و هم‌سلولی‌ها را خانوادۀ خودش می‌داند. تنها جایی در زندان که او کمی احساس آزادی دارد، کلاسی است که معلم مهربانی برایش قصه‌هایی از جهان بیرون از زندان می‌گوید. او همیشه رؤیای زندگی بیرون از زندان را در سرش دارد تا اینکه به او می‌گویند به سنی رسیده است که باید زندان را ترک کند. او از آزادی خوشحال ولی از اینکه باید مادرش را ترک کند غمگین است. کبیر را به عموی فریب‌کارش تحویل می‌دهند، کسی که می‌خواهد او را بفروشد. کبیر از دست او فرار می‌کند و به‌این‌ترتیب زندگی در جهان بیرون و بدون مادرش آغاز می‌شود. کبیر به‌زودی می‌فهمد زندگی در آزادی شبیه آنچه که در زندان و در قصه‌ها شنیده بود نیست.

کتاب زاده در قفس داستان جذابی است که نثری شعرگونه و آهنگین دارد. کبیر راوی داستان است و نویسنده از زاویه دید یک پسر ۹سالۀ بی‌گناه جامعه‌ای را نشان می‌دهد که پر از بی‌عدالتی است، جایی که بزرگسالان رفتارهای خشونت‌آمیز با کودکان دارند به‌خصوص آن‌هایی که فقیر و بی‌خانمان هستند. شخصیت‌پردازی کبیر در کتاب زاده در قفس مناسب و دقیق است. کبیر پسری است که به‌تنهایی پا به دنیایی می‌گذرد که چندان روی خوشی به او نشان نمی‌دهد اما او شجاعانه با سختی‌ها مبارزه می‌کند. او حتی تلاش می‌کند تا بی‌گناهی مادرش را اثبات کند به‌طوری‌که خواننده هم با او در این مسیر همراه می‌شود و آرزو دارد که کبیر موفق شود.

خواندن کتاب زاده در قفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به نوجوانان و همچنین دوستداران رمان‌های اجتماعی و واقع‌گرایانه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره پادما ونکاترامان

پادما ونکاترامان، نویسنده، ۱۳ نوامبر ۱۹۶۹ در شنای هند متولد شد. او در آمریکا تحصیل کرد و مدرک دکترای اقیانوس‌شناسی را از کالج ویلیام و مری دریافت کرد. او مدت‌ها در دانشگاه جان‌هاپکینز و رود آیلند به فعالیت‌های پژوهشی پرداخت. بیشتر آثار این نویسنده مربوط به ادبیات نوجوان است و جایزه‌های ادبی زیادی هم کسب کرد. از جمله آثار او می‌توان به «انتهای جزیره»، «بالارفتن از پله‌ها» و «خانه‌ای روی پل» که به فارسی ترجمه شده اشاره کرد. 

بخشی از کتاب زاده در قفس

«پشت میله‌ها، در قاب پنجرهٔ چهارگوش بالای دیوار، تکه‌ای از آسمان در گذر است. آسمان، ماه‌ها مثل رنگ محوی که بر دیوارها پوسته‌پوسته شده، خاکستری بود، اما امروز طلایی و آبی است؛ روشن، مثل ترانه‌ای شاد. خیالاتم همیشه در شوق فرار می‌پرند بیرون تا بتوانم تمام آسمان را تصور کنم؛ شاید تمام جهان بزرگ را. ولی تخیلم خرده‌پاره‌های بسیاری کم دارد، مثل پازل نصفه‌نیمه‌ای که در کلاس درسمان داریم. همهٔ چیزهایی هم که بعد از نُه سال زندگی در اینجا از مادر و معلم‌هایم یاد گرفته‌ام، برای پر کردن این جاهای خالی کافی نیستند. ولی تخیل من کار خودش را می‌کند؛ ما، من و آما، آزادیم و در دنیای بزرگ پشت میله‌ها که زندگی در آن جریان دارد، می‌گردیم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زاده در قفس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابزاده در قفس
عنوان انگلیسیBorn Behind Bars
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهپادما ونکاترامان
مترجمشروین جوانبخت
انتشاراتانتشارات پرتقال
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۱/۱۵
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۲.۰۴ مگابایت
شابک۹۷۸۶۲۲۲۷۴۴۶۷۰
تعداد صفحه‌ها۲۱۶ صفحه
قیمت کتاب۱۷۵۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

Anita
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۳۱

پسری که با شجاعت تمام پا از خانه ای که تمام عمر در آن زندگی کرده، بیرون می گذارد و از تنها خانواده ای که دارد دور می شود و با خانواده ی واقعی اش آشنا می شود و به...بیشتر

۰
booky girl
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۲

صد در صد مطمئن هستم که شاهم مثل من عاشق این کتاب خواهید شد . میدونید کتاب خیلی روان و خشو خوانی هستند اصلا احساس نمی‌کنید کتاب طولانی و خسته‌کننده ای هست هر بخشش به موضوع جالبی از زندگی کبیر خان...بیشتر

۰
کاربر 7147217
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۵/۰۹

بسیار آموزنده و البته دراماتیک بود

۰

بریده‌هایی از کتاب

Ela Goli
۳۴
بذار یه چیزی بهت بگم که خودم به سخت‌ترین شکل ممکن یاد گرفتم. امید داشتن به چیزهای کوچکی که در اختیار خودتن، چیز خوبیه. ولی امید داشتن به یه آدم دیگه معمولاً وقت هدر دادنه. به‌خصوص اگه اون آدمه کسیه که تازه می‌خوای بگردی و پیداش کنی.»
📖🎀
۱۱
«پروانه‌ها به نظر خیلی ظریف می‌آن، ولی خیلی قوی‌ان. شجاعن. باهوشن. هیچکی بهشون یاد نمی‌ده چطوری از بال‌های جدیدشون استفاده کنن. ولی خودشون آماده‌ان تلاش کنن و یاد بگیرن.»
Anita
۴
«انتظارات اون‌ها، مشکل خودشونه. اون‌ها آدم‌بزرگن. خودشون باید بدونن عاقلانه نیست از زندگی انتظار داشته باشن بهشون چیزی ببخشه.»
Anita
۴
باید کاری کنم این دریای اشک که پشت پلک‌هایم آمادهٔ جاری شدن است، روی صورتم سرازیر نشود.
Anita
۴
وقتی هم که شکم آدم‌ها خالی می‌شه، روحشون از خشم پر می‌شه و بی‌دلیل با آدم‌های بی‌گناه دیگه جنگ و دعوا راه می‌ندازن
Anita
۴
ترسناک است که آرزویم را از دهان او می‌شنوم
Anita
۴
«بعضی از قول‌ها رو باید شکست.»
Anita
۳
اگه برای مراقبت از خودت مجبور شدی به کسی سنگ پرت کنی، یه لحظه هم این‌دست و اون‌دست نکن
Anita
۳
«خیلی‌خب. حالا برو گم شو!» «نمی‌تونم برم گم شم. یعنی همین الانش هم گم شده‌ام.»
Anita
۳
با حرف‌هایش گودال عمیقی در قلبم حفر می‌کند و گودال بزرگ دیگری را در ذهنم پر می‌کند