معرفی و دانلود کتاب داغ ننگ روسپیگری pdf + خلاصه رایگان

تحلیل جامعه‌شناسی و روان‌شناسی روسپیگری زنان در جامعه

۳.۹(از ۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب داغ ننگ روسپیگری

کتاب داغ ننگ روسپیگری نوشته محمد موزرم‌پور و حامد بخشی است. این کتاب تحلیل جامعه‌شناسی و روان‌شناسی روسپیگری زنان در جامعه است.

روسپیگری و انحرافات جنسی از تاریخی‌ترین و باسابقه‌ترین انحرافات و كج روی‌های بشر است كه آثار آن را میتوان در طول تاریخ دنبال كرد؛ چراكه از دیرباز جوامع مختلف با چهره كریه و منحوس این پدیده ضد اخلاقی و اجتماعی آشنایی كاملداشته‌اند اما در سال‌های اخیر به موازات تحولات صنعتی و فنّاوری پیشرفته این پدیده اشکال و ابعاد تازه‌ای را در بسیاری از كشورها ازجمله ایران به خود گرفته است.

کتاب داغ ننگ روسپیگری سعی دارد این مساله را در جامعه بررسی کند و با نگاهی دقیق و جامع به سراغ آن برود.

خواندن کتاب داغ ننگ روسپیگری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به جامعه‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب داغ ننگ روسپیگری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:داغ ننگ روسپیگری
قیمت کتاب:۸۵۰۰۰ تومان

neda
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۱/۰۴

اگر می خواهید پایان نامه بنویسید این کتاب منبع خوبیه به دو دلیل: اول این که به صورت pdf در اختیارتون قرار گرفته و می تونید بی هیچ ایرادی به مطالبش ارجاع بدید ، دوم این که ساختار کتاب به...بیشتر

Nora🚶
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۰/۲۴

داستان این کتاب حس نرسیدن رو منتقل میکنه...اما موضوع اصلیش خیلی قشنگ و قوی تو داستان اعمال میشه بااینکه غمگینه ولی آدم دوست داره همش بخونتش