کتاب سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد دوم)
معرفی کتاب سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد دوم)
کتاب سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد دوم) نوشتهٔ بوکی اکین-اوگونلانا و ترجمهٔ نیما سبلانی طالش مکائیل و سمیرا جدیدباف حقیقی است. انتشارات گیوا این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی روشهای ثابتشده برای بهبود رفتار نوجوانان با آموزش ذهنی است.
درباره کتاب سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد دوم)
مباحث کتاب سبکهای فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد دوم) قوانینی کلی هستند که میتوانید هنگام تربیت فرزندان از آن بهره بگیرید. نکات مطرحشده متضمن روشهایی برای آن دسته از والدین است که مطمئن نیستند از چه روشی باید در تربیت کودکان نوپا تا نوجوانان استفاده کنند. این روشها ریشه در دلسوزی و همذاتپنداری دارند؛ اما اصل مهم آن است که هر کودکی منحصربهفرد و متفاوت است. هر دختر و پسری تصورات متمایزی از زندگی دارند و با چالشهای آن به گونهای غیر متجانس برخورد میکنند. آموزش و تربیت کودکان اشکال بیشماری دارد و آنگونه که به نظر میرسد مشترک و عمومی نیستند. هر کودکی به تبع آزمونها و سختیهای راه خود، شخصیت بیمثل و مانندی را شکل خواهد داد. در نتیجه والدین باید این حقیقت را درک کنند و آن را در رفتار خود منعکس کنندمطالعۀ این کتاب برای والدین آیندهنگری که از ناشناختهها میترسند یک ضرورت است؛ زیرا شما را رهسپار آیندهای روشن میکند و رفاه فرزندانتان را در اولویت قرار میدهد. فرزندپروری مسیری ناهموار است و فراز و نشیبهای فراوانی را بر قلههای آن تجربه خواهید کرد.
خواندن کتاب سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی کودک و نوجوان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سبک های فرزندپروری نوجوانان در دنیای چالش برانگیز فعلی (جلد دوم)
«تربیت دختران نوجوان لزوماً کار پیچیده و سختی نیست. آنچه مشکلساز است ایجاد تعادل بین تعاملات والدین و فرزندان به دلیل نیاز ذاتی به داشتن شخصیت قاطع و آمرانه و در عین حفظ ارتباط نزدیک با دخترشان است. برقراری این تعادل، مبرم و ضروری است و یکی از بزرگترین واهمههایی است که پدر و مادرها هنگام تربیت دختران نوجوانشان به دلیل تغییر و تحولات این دوره، با آن روبرو هستند. والدین مقارن با یافتن بهترین راه برای تربیت فرزندان خویش باید در کنار آنها رشد و تکامل یابند و بپذیرند که دوره و زمانه تغییر کرده است و کودکانشان در این مرحله از زندگی جویای استقلال بیشتری تحت شرایط و مقتضیات خود هستند.
همزمان با شروع تغییرات جسمانی، ذهن نیز منقلب میشود. پدر و مادرها مجبورند با این واقعیت کنار بیایند که بچه¬هایشان دیگر به همان اندازۀ دوران طفولیت به آنها نیاز ندارند و برای بقای خود به آنها محتاج نیستند. اکنون زمان آن است که پر و بال گشوده و راه خود را از طریق چالشهای زندگی پیدا کنند. فرزندان شما باید بهتنهایی چیزهایی را بیاموزند پس از دادن جواب همۀ مسائل به آنها خودداری کنید.
همگام با رشد دختران نوجوان، نباید اثرات هیجانی بلوغ را بر آنها دستکم گرفت. شاید به طرق مختلف شاهد تحولاتی باشید، یا حتی ممکن است ترکیبی از همۀ موارد زیر باشد. دختران به طور قابلتوجهی نادیده گرفته میشوند و نسبت به عواطف آنها بیاحتیاطی میشود. منطق پشت این امر به کلیشههای منفی برمیگردد که ذهنیت بیشازحد احساساتی بودن زنان را تشویق میکند. ولی این نهتنها طرز تفکر خطرناکی است، بلکه منجر به کتمان تمام مسائلی میشودکه دخترتان غرق در آن هستند. هرآینه باید نسبت به تغییراتی که ممکن است در آنها روی دهد تیزبین باشید، زیرا ممکن است بلافاصله در تسهیم مسائل خصوصی خود با شما احساس راحتی نکنند.»
حجم
۶۴۸٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه
حجم
۶۴۸٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه