دانلود و خرید کتاب پازل های نه گانه فرحناز علیزاده
تصویر جلد کتاب پازل های نه گانه

کتاب پازل های نه گانه

انتشارات:نشر پلات
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پازل های نه گانه

کتاب پازل های نه گانه نوشتهٔ فرحناز علیزاده و ویراستهٔ مهرنوش علی پور است. نشر پلات این مجموعه داستان کوتاه، معاصر و ایرانی و نقد آن را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب پازل های نه گانه

کتاب پازل های نه گانه حاوی یک مجموعه داستان کوتاه و معاصر و ایرانی است. عنوان برخی از این ۹ داستان کوتاه عبارت است از «درخت انار»، «فیلتر جورابی»، «هیچ‌کس به آن زن زنگ نمی‌زند»، «تاریک، روشن» و «روی مدار نیستی». ۹ نقد به قلم نویسندگان و منتقدان فعال معاصر در کنار داستان‌ها قرار گرفته است؛ افرادی که داستان، داستان‌نویسی و نقد را بیشتر از یک کار و تفنن دیده و برای نوشتن زندگی کرده‌اند. این نویسندگان از نظر فرم، موضوع، تکنیک و شیوهٔ روایت با هم متفاوت هستند و هر یک سبک کاری خاص خود را دارد. این تفاوت از دید نگارنده، به‌دلیل تکثرگرایی در فرهنگ و فکر می‌تواند، کارآمد بوده و خواننده را با طیف وسیعی از مردم و شخصیت‌ها آشنا کند. در کنار هم بودن داستان و سپس نقد همان داستان، نه‌تنها بانی کشف و شهود خواننده نسبت به متن خواهد شد، آشنایی با شیوه‌های نقد را نیز در بر خواهد داشت.

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

خواندن کتاب پازل های نه گانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه و نقد داستان کوتاه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پازل های نه گانه

«یوسف... می‌خواهم امروز که به خانه می‌روم، برای یاسمن همه‌چیز را بگویم. به پری هم خواهم گفت که دیگر امیدی به عشق تو نداشته باشد. برای مامان چیزهای بیشتری دارم. او دیگر دارد خودش را آماده می‌کند تا در خیالش پسرت را به آمادگی بفرستد. می‌گوید: «حتماً چشم‌هاش مثل مادرش آبیه». باید به او بگویم به جای بافتن کلاه و شال‌گردن برای نوه‌اش، جوراب پشمی و ژاکت گرمی برای بابا ببافد که زمستان‌های آسایشگاه تنش کند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶۵۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۳۲ صفحه

حجم

۶۵۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۳۲ صفحه

قیمت:
۱۵۰,۰۰۰
تومان