کتاب کافه وصال: مدیریت نامتعارف بر پدیدههای متعارف
خواندن نظراتمعرفی کتاب کافه وصال: مدیریت نامتعارف بر پدیدههای متعارف
«کافه وصال: مدیریت نامتعارف بر پدیدههای متعارف» نوشته علی صادقی(-۱۳۵۸) است. این کتاب با زبانی داستانی، از زبان مدیر یک بنگاه اقتصادی، به بررسی چالشهای مدیریتی در یک سازمان بحرانزده میپردازد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
مکانها و اشیا در زمانها و شرایط مختلف معناهای متفاوت دارند. میزها وقتی پر از بشقاب و فنجان باشند یا وقتی تنها یک گلدان رویشان باشد، صندلیها وقتی پر یا خالی باشند و دستمالهای تاخورده یا مچاله رهاشده، هرکدام معنای متفاوتی دارند. آن روز هم کافه برای من جور دیگری بود؛ مثل همیشه شلوغ نبود. جز دو میز در فضای سرپوشیده کافه و یکی دو میز در حیاط، همه میزها بیمشتری بود و در آن خلوتی، صداها و آدمها، میزها و صندلیها و حتی گلها و گیاهان انگار بزرگتر و برجستهتر به نظر میآمدند.
از بچههای کافهدار فقط نادر و نامزدش سیما در کافه بودند.
با احمد که پشت صندوق نشسته بود خوشوبش کردم و مستقیم رفتم سراغ میز خودم؛ میز ۱۹ مال وقتهایی بود که در حیاط کافه نمینشستیم. نادر من را که دید آمد سر میزم. گفتم: «چرا اینقدر خلوت است؟»
گفت: «هم فصل تعطیلات دانشگاه است و هم خیلی از مشتریها رفتهاند تماشای نمایشی که در خانه هنرمندان روی صحنه است و چهار روز هم بیشتر اجرا نمیشود.»
یادم آمد که تعداد زیادی از بلیتهای آن نمایش را در همین کافه فروخته بودند. گفتم: «اینکه تضاد منافع است. شما برای نمایش مشتری جذب کردهاید اما مشتریهای خودتان را از دست دادهاید.» نادر خندید و گفت: «تهیهکننده تئاتر برادر مدیر کافه است.»
عاشک کافه: خوب، دشمن عالی!
علی صادقی
اقتصاد کشاورزی ایران؛ دورهی پهلوی اولشهرام غلامی
کلوب مشتریانمحمد ناگهی
الفبای مذاکره: راهبردهای برد-برد به زبان ساده و کاربردیچارلز پی.لیکسون
مشروطیت ایران و رمان خارجی (جلد دوم)مسعود کوهستانینژاد
چرا اقتصاد فرو میریزد؟: به سوی نظریهای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورهاجوزف استیگلیتز
مدرسه هرگز کافی نیست
درآمدی بر چین مدرنرانا میتر
اقتصاد در دو درسجان گوئیگن
تاریخ مختصر اقتصادنیل کیشتینی
اینترنت اشیاآنابث آگارد
اگر بیشتر از پنجستاره میشد هممیدادم واقعا بینظیر بود هم این کتاب هم جلد دومش بنام عاشک کافه از همین نویسنده . واقعا جزو کتابهایی بود که نمیتونستم بزارمش کنار . کلی تجربه بینظیر برای هر مدیری در هر سطحی
دارای تجربیات خوبی است.4 ستاره.